counter

Ελεονώρα Μελέτη για Αλέκο Συσσοβίτη: “Μπράβο του, φέρθηκε τίμια και αντρίκια”

Ελεονώρα Μελέτη για Αλέκο Συσσοβίτη: “Μπράβο του, φέρθηκε τίμια και αντρίκια”
Ελεονώρα Μελέτη για Αλέκο Συσσοβίτη: “Μπράβο του, φέρθηκε τίμια και αντρίκια”

Τη Δευτέρα 30 Μαΐου ο Αλέκος Συσσοβίτης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Μάριον Μιχελιδάκη,“Μέρα μεσημέρι με την Μάριον”.

Οι δηλώσεις που έκανε ο γνωστός ηθοποιός σχετικά με το #MeToo προκάλεσαν αρκετές αντιδράσεις.

Μάλιστα, μετά τις αντιδράσεις ο Αλέκος Συσσοβίτης χθες Τρίτη ζήτησε να παρέμβει μέσω skype στην εκπομπή του Open ώστε να δώσει μια εξήγηση στα όσα είπε. Δείτε ΕΔΩ!

Το σχόλιο της Ελεονώρας Μελέτη για τις εξηγήσεις του Αλέκου Συσσοβίτη

Η Ελεονώρα Μελέτη μέσα από την εκπομπή “Mega Καλημέρα” τόνισε πόσο τίμιο ήταν που ο ηθοποιός βγήκε και ζήτησε δημόσια συγγνώμη. Να σημειώσουμε πως η Ελεονώρα Μελέτη ήταν από τις παρουσιάστριες που είχαν κρίνει τις δηλώσεις που είχε κάνει αρχικά ο Αλέκος Συσσοβίτης.

«Αυτές οι συμπεριφορές πρέπει και να επιβραβεύονται. Το να βγαίνεις και να ζητάς συγγνώμη για μια παρεξήγηση που έχει προκληθεί χωρίς πρόθεση σαφώς από μια λανθασμένη πρόταση εγώ το θεωρώ εξαιρετικό και μπράβο του. Ένα συγγνώμη, ένα σε αγαπώ αυτές τις μέρες μόνο καλό κάνουν. Το θεωρώ ντόμπρο, τίμιο και αντρίκιο. Μπράβο του», είπε η Ελεονώρα Μελέτη.

Ο Κώστας Τσουρός από την πλευρά του είπε: «Είναι προς τιμήν του που είπε ότι “κι εγώ σήμερα που το άκουσα κατάλαβα γιατί δημιουργήθηκε όλη αυτή η σύγχυση”. Σπάνια βλέπουμε ανθρώπους, οι οποίοι βγαίνουν για μια παρανόηση να λένε συγγνώμη».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR