counter

Ελεονώρα Μελέτη: Επέστρεψε στην αγαπημένη της συνήθεια, ένα χρόνο μετά την εγκυμοσύνη της

Ελεονώρα Μελέτη: Επέστρεψε στην αγαπημένη της συνήθεια, ένα χρόνο μετά την εγκυμοσύνη της
Ελεονώρα Μελέτη: Επέστρεψε στην αγαπημένη της συνήθεια, ένα χρόνο μετά την εγκυμοσύνη της

Η Ελεονώρα Μελέτη, διαθέτει, αναμφισβήτητα, ένα από τα πιο καλογυμνασμένα κορμιά της ελληνικής showbiz.

Η ξανθιά παρουσιάστρια, εκτός από τη διατροφή της, φροντίζει και για την άθλησή της, με το windsurfing να αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες αγάπες της.

Μπορεί για αρκετό διάστημα, η γνωστή παρουσιάστρια να απείχε από την αγαπημένη της συνήθεια, λόγω της εγκυμοσύνης της, ωστόσο τον τελευταίο καιρό, επέστρεψε ξανά στο νερό, ανεβαίνοντας στη σανίδα του surf.

Η Ελεονωρα Μελέτη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται η ίδια με την καλή της φίλη Μάρθα να επιδίδονται στο αγαπημένο τους άθλημα.

"Είναι κ αυτές οι στιγμές, που δεν περιγράφονται αλλά αν τύχει κ κάποιος τις απαθανατίσει χωρίς να το ξέρεις μπορούν να πουν τόσα πολλά... είναι αυτή η στιγμή που έχει τελειώσει μια όμορφη μέρα μέσα στη θάλασσα με τον αέρα να φυσάει δυνατά. Είχα να κάνω windsurf πάνω από ένα χρόνο λόγω εγκυμοσύνης κ γεννάς. Το καλοκαίρι όταν δοκίμασα απογοητεύτηκα. Η φυσική μου κατάσταση ήταν άθλια, το βάρος μου με εμπόδιζε, η τομή με ενοχλούσε. Φοβήθηκα πως ήρθε το τέλος μια εποχής... σκέφτηκα να εγκαταλείψω αυτό που τόσο αγαπούσα.

Ο Θοδωρής δεν συμφωνούσε κ για να με «σπρώξει» στο νερό στα γενέθλια μου μου έκανε δώρο καινούργιο εξοπλισμό windsurf. άφησα λίγο το χρόνο να περάσει κ ξανά δοκίμασα. Κ ήταν αλλιώς... σαν να ξανά βρισκόμαστε με τον αέρα κ τη θάλασσα. Κ αυτό με έκανε τόσο ευτυχισμένη! Τόσο που στο τέλος της ημέρας αγκάλιασα τη συνοδοιπόρο μου στο αγαπημένο μας άθλημα, τη φίλη μου τη Μαρθα! Και ο Άγγελος ήταν εκεί με το φακό του. Και απλά ήθελα να το μοιραστώ όλο αυτό!", έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της.

Δείτε την ανάρτηση...

Μελέτη

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR