counter

Ελεονώρα Μελέτη: "Είχα ζοριστεί. Ζήτησα να δω το Μένιο Φουρθιώτη και του είπα ότι..."

Ελεονώρα Μελέτη: "Είχα ζοριστεί. Ζήτησα να δω το Μένιο Φουρθιώτη και του είπα ότι..."
Ελεονώρα Μελέτη: "Είχα ζοριστεί. Ζήτησα να δω το Μένιο Φουρθιώτη και του είπα ότι..."

Ελεονώρα Μελέτη

Συνέντευξη στο ΟΚ! και το Γιάννη Πουλόπουλο παραχώρησε η Ελεονώρα Μελέτη και μεταξύ άλλων μίλησε για δύσκολες στιγμές στην επαγγελματική της πορεία. 

Είχες τον ίδιο ενθουσιασµό και για το #Hashtag και για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων; Αν έπρεπε να διαλέξω ένα από τα δύο, σαφέστατα θα επέλεγα το #Hashtag. Επειδή ήταν η µεγάλη µου «καψούρα» από τότε που σκε-φτόµουν ποιο θα είναι το επόµενο τηλεοπτικό µου βήµα, οµολογώ ότι το #Hashtag το αγαπώ πιο πολύ. Είναι πιο δηµιουργικό και µου δίνει τη δυνατότητα να εκφραστώ περισσότερο και πιο ουσιαστικά. Το δελ-τίο το έκανα επειδή το ζήτησε ο σταθµός, και επέµενε πολύ, µε επιχει-ρήµατα. Υπήρχε ως επιλογή εξάλλου στο συµβόλαιό µου, αλλά δεν ήµουν υποχρεωµένη να το κάνω αν δεν ήθελα. Ήθελα να ικανοποι-ήσω τον σταθµό σε αυτό που ζητούσε, και το πίστεψα. Ήταν µία πρό-κληση. Είχα ξανακάνει δελτίο, οπότε µπορώ να πω ότι µου είχε λείψει κιόλας και, παρόλο που ο σταθµός έχει τεράστιες ελλείψεις και σε τε-χνικό εξοπλισµό και σε δυναµικό –µιλώντας αριθµητικά, και το τονί-ζω, γιατί τα παιδιά στο δελτίο είναι εξαιρετικά και φιλότιµα, και τα λατρεύω–, θεωρώ ότι το αποτέλεσµα που βγαίνει είναι αξιοπρεπέστατο. Είναι πραγµατικό κατόρθωµα ότι παραλάβαµε ένα δελτίο που είχε 24.000 τηλεθεατές και αυτή τη στιγµή έχει 250.000, µε ένα πολύ µικρό budget, το οποίο µάλιστα στην πορεία µειώθηκε ακόµα περισσότερο.

 

Προλαβαίνεις, όταν είσαι καθηµερινά στον σταθµό για το δελτίο, να προετοιµάσεις µία εβδοµαδιαία εκποµπή; Αυτό είναι ένα πρόβληµα. Πριν από µερικές µέρες ζήτησα να δω τον Μένιο Φουρθιώτη και του είπα ότι ο όγκος δουλειάς είναι τεράστιος και δεν θα βγουν και τα δύο projects σωστά. Και πέρσι είχα ζοριστεί πολύ και οµολογώ πως υπήρξαν επεισόδια της εκποµπής που δεν είχα χρόνο να προετοιµάσω όσο και όπως είχα οραµατιστεί. Του ζή-τησα λοιπόν να απαλλαγώ από το δελτίο. Μου είπε ότι θέλουν και τα δύο, οπότε τώρα ψάχνουµε να βρούµε µια φόρµουλα για να δούµε πώς µπορούν να συνδυαστούν. Έχω προτείνει στον σταθµό το #Hashtag να προβάλλεται κάθε δεκαπενθήµερο και περιµένω απάντηση. Δεν ξέρω να σας πω µε σιγουριά πότε θα γίνει η πρεµιέρα, τουλάχιστον µέχρι αυτή την ώρα που µιλάµε, γιατί έπειτα από µία αναποδιά που έτυχε έπρεπε να ακυρώσουµε το θέµα της πρεµιέρας µας. Την περασµένη εβδοµάδα η Αννίτα Πάνια ασχολήθηκε µε το θέµα της υιοθεσίας στο ANNITA GR, ένα θέµα που είχα επιλέ-ξει και εγώ για το πρώτο επεισόδιο της εκποµπής, έχοντας αρχίσει να το δουλεύουµε εδώ και δέκα µέρες. Αυτό λοιπόν έπρεπε να αλλάξει. Το βάλαµε στην άκρη και έχουµε βάλει µπρος για µια άλλη επιλογή, έχοντας ωστόσο πάει πίσω χρονικά.

Διαβάστε επίσης : Ελεονώρα Μελέτη: Τι συμβαίνει με το "Ε";

Διαβάστε επίσης : Ραχήλ Μακρή: Η επίθεση στην Ελεονώρα Μελέτη on air

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR