counter

Ελεονώρα Μελέτη: Δημοσίευσε φωτογραφία της οχτώ χρόνια πριν

Ελεονώρα Μελέτη: Δημοσίευσε φωτογραφία της οχτώ χρόνια πριν
Ελεονώρα Μελέτη: Δημοσίευσε φωτογραφία της οχτώ χρόνια πριν

Η Ελεονώρα Μελέτη ως λάτρης των social media, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μία φωτογραφία από το μακρινό παρελθόν και συγκεκριμένα πριν από οχτώ ολόκληρα χρόνια.

Η παρουσιάστρια της επιτυχημένης εκπομπής «Μετά τα Μεσάνυχτα», ποζάρει στην συγκεκριμένη ανάρτηση με αγορέ κούρεμα και μοιράζεται τα συναισθήματα που της προκάλεσε η υπενθύμιση της συγκεκριμένης ημέρας από το Facebook:

«Ξυπνάς κ έχεις κ το Facebook να σου λέει τι έκανες σαν σήμερα πριν ένα, πέντε, δέκα χρόνια. 28/1/2011 κ ευτυχώς που ανεβάζαμε κ καμία φωτογραφία γιατί από τότε που πέθανε το καρούλι προσωπικά εγώ δεν έχω δει ούτε μια τυπωμένη μου φωτογραφία. Είναι όλες μέσα σε κάποιο κινητό, από αυτά που τα ξεθάβεις κ λες «Καλέ κοιτά μια μπακατέλα που είχα τότε». Κ ξέρεις πως αν το ανοίξεις θα βρεις μέσα θησαυρούς! Φωτογραφίες, μηνύματα, το ένα το άλλο. Φορτιστές όμως από τότε υπάρχουν ακόμα? Είδες φίλε μου... άλλες εποχές. Κ μεταξύ μας προτιμώ το τότε.. με το καρούλι, τα αρνητικά, την αναμονή δυο ημερών κ την αγωνία να δεις τις φωτό με το που θα βγεις από το μαγαζί. Εμφανίστηκαν? Ήταν κεντραρισμένες ή λείπει αυτός που πόζαρε άκρη δεξιά? Κάηκαν πολλές? Τίποτα δεν έχει μείνει από εκείνες τις εποχές. Ο μόνος τρόπος για να τις αναβιώσω είναι κάθε φορά που πάω στην τράπεζα για συναλλαγές, περιμένοντας στην ουρά με το βιβλιαράκι μου, παρέα με τους φίλους μου τους συνταξιούχους» έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα η Ελεονώρα Μελέτη.

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR