counter

Ελεονώρα Μελέτη: Δημοσίευσε φωτογραφία από τη στιγμή που αντίκρισε για πρώτη φορά την κόρη της!

Ελεονώρα Μελέτη: Δημοσίευσε φωτογραφία από τη στιγμή που αντίκρισε για πρώτη φορά την κόρη της!
Ελεονώρα Μελέτη: Δημοσίευσε φωτογραφία από τη στιγμή που αντίκρισε για πρώτη φορά την κόρη της!

Στις 13 Απριλίου, η Ελεονώρα Μελέτη έγινε μανούλα για πρώτη φορά.

Η παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον θεατρικό παραγωγό Θοδωρή Μαροσούλη, ένα υγιέστατο κοριτσάκι, το οποίο ολοκλήρωσε την ευτυχία τους.

Χθες, η Αλεξάνδρα (έτσι θα ονομαστεί η μικρούλα) έκλεισε έξι μήνες ζωής και με αφορμή την ιδιαίτερη αυτή μέρα για την οικογένεια, η Ελεονώρα έκανε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση στα social media.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα κολάζ με φωτογραφίες της, πριν τη γέννα, αλλά και μέσα από την αίθουσα τοκετού, θέλοντας να ευχηθεί με τον δικό της τρόπο "χρόνια πολλά" στην πριγκίπισσά της.

"Μια τελευταία φωτογραφία με μια κοιλιά σαν καρπούζι , 12 Απριλίου 2018! Τόσο ο γιατρός όσο κ τα διαφορά app στο ιντερνετ μου έχουν δώσει τελευταία ημερομηνία την 13η Απριλίου. Ξέρω πως μετά τη γέννα τα ψέματα τελειώνουν κ πως θα πρέπει να μπω σε δίαιτα! Γι αυτό απολαμβάνω μια τέλεια μακαρονάδα με σάλτσα τομάτα χωρίς τύψεις κ ενοχές! Λίγες ώρες αργότερα θα σκέφτομαι πως «μάλλον μου έπεσε βαριά η μακαρονάδα» αλλά δεν ήταν αυτό! Φορώντας το μπλε μπλουζάκι του χειρουργείου ο Θοδωρής με βγάζει τη τελευταία μου φωτογραφία ως «δεν έχω κάνει ακόμα παιδιά». Λίγη ώρα αργότερα τη βλέπουμε για πρώτη φορά! Από τότε κάθε μα κάθε 13 του μήνα έχουμε γιορτή! #13 #luckynumber #baby #babygirl #babyalexandra #6months", έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που το συνόδευε.

Ελεονώρα Μελέτη

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR