counter

Ελεονώρα Μελέτη: Απάντησε δημόσια σε follower που της είπε ότι γέρασε

Η Ελεονώρα Μελέτη είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και μοιράζεται σχεδόν καθημερινά στιγμές της ζωής της με τους διαδικτυακούς της ακολούθους.

Το απόγευμα της Πέμπτης, η ίδια δημοσίευσε στα instastories της ένα βίντεο από τις καλοκαιρινές διακοπές της, στο οποίο τη βλέπουμε εντελώς άβαφη να τρώει το παγωτό της.

Χρήστης του Instagram ωστόσο της έστειλε ένα ιδιαίτερα προσβλητικό μήνυμα, καθώς της έγραψε: «Πως σκ@τογέρασες έτσι;;;».

Η Ελεονώρα Μελέτη έσπευσε να το δημοσιεύσει στα instastories και να του απαντήσει: «Αυτός θα παντρευτεί κάποια γυναίκα… και να τι θα της πει όταν εκείνη μεγαλώνει.».

Έπειτα, ο διάλογος συνεχίστηκε με τον follower να της απαντά: «Θα φας και τη Μενεγάκη σε λίγο. Θα φαίνεσαι σαν τη μάνα της».

Λίγα λεπτά αργότερα, η Ελεονώρα Μελέτη έδωσε τέλος στον διαδικτυακό τους διάλογο, γράφοντας το εξής μήνυμα: «Ο φίλος μας ο Γρηγόρης, όταν είδε ότι μοιράστηκα μαζί σας το φινετσάτο σχόλιό του, κατέβασε τη φωτογραφία το προφίλ, προφανώς από ντροπή. Πέρα από τα σχόλιά του (που όπως βλέπετε συνεχίζονται) η κίνησή του να “κρυφτεί'” είναι ακόμα ένας λόγος για να μη γίνει, αν είσαι άντρας, σαν τον Γρηγόρη».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR