counter

Ελεονώρα Μελέτη: Θετική στον κορονοϊό και η κόρη της

Ελεονώρα Μελέτη: Θετική στον κορονοϊό και η κόρη της
Ελεονώρα Μελέτη: Θετική στον κορονοϊό και η κόρη της

Το πρωί της Παρασκευής η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πως νοσεί με κορονοϊό για δεύτερη φορά και γι’ αυτό το λόγο καλημέρισε τους τηλεθεατές της εκπομπής της “Mega Καλημέρα” από το σπίτι της.

«Σήμερα θα σας υποδεχτώ από εδώ αγαπημένα μου πλάσματα, γιατί είμαι δεύτερη φορά θετική στον κορονοϊό. Επομένως πρέπει να τηρήσουμε το πρωτόκολλο. Βέβαια θα γυρίσω γρήγορα, γιατί από ότι φαίνεται το περνάω πάρα πολύ ήπια. Εκτός από το μπούκωμα δεν έχω κάτι άλλο. Οπότε νομίζω πως πολύ σύντομα θα είμαστε μαζί», είπε η Ελεονώρα Μελέτη.

Λίγες ώρες αργότερα, η Ελεονώρα Μελέτη θέλησε να απαντήσει σε μερικές από τις ερωτήσεις που δέχτηκε από τους διαδικτυακούς της φίλους.

Στην ανάρτηση που έκανε η παρουσιάστρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκάλυψε πως βρέθηκε θετική στην covid-19 και η κόρη της Αλεξάνδρα.

«Είχα τη μικρή αρρωστούλα από το Σάββατο το βράδυ. Ψιλοπράγματα. Τα ραπιντ μας κάθε μέρα έβγαιναν όλων μας αρνητικά. Τετάρτη μεσημέρι κάναμε pcr όπως μας είχε πει ο γιατρός μας. Εν τω μεταξύ η Άλεξ περδίκι. Αλλά την κρατούσα μέσα μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα. Πέμπτη πρωί ραπιντ δικό μου αρνητικό. Στην εκπομπή όμως δεν νιώθω και πολύ καλά. Μετά το τέλος της εκπομπής ραπιντ δεύτερο, αρνητικό. Περιμένω και το δικό μου pcr που είχα κάνει την προηγούμενη μέρα προληπτικά εντελώς. Περιμένοντας κάνω και ένα τρίτο ραπιντ αρνητικό.

Μισή ώρα αργότερα βγαίνουν και της Άλεξ και το δικό μου θετικά. Συμπτώματα: μπούκωμα, λίγη κούραση, απίστευτη βαρεμάρα, βηχαλάκι. Τα ραπιντ μου εξακολουθούν και βγαίνουν αρνητικά μέχρι και τώρα. Παίρνω μόνο βιταμίνες. Η μικρή χρειάστηκε μόνο 2 φορές depon. Βαριέται και αυτό το φουκαριάρικο. Ο σύζυγος το χαβά του. Δε κολλάει με τίποτα ζωή να χει τι dna είναι τούτο δεν ξέρω», έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη.

Δείτε τη φωτογραφία που ακολουθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR