counter

Ελένη Χατζίδου: Ποζάρει για πρώτη φορά αγκαλιά με τη νεογέννητη κορούλα της

Ελένη Χατζίδου: Ποζάρει για πρώτη φορά αγκαλιά με τη νεογέννητη κορούλα της
Ελένη Χατζίδου: Ποζάρει για πρώτη φορά αγκαλιά με τη νεογέννητη κορούλα της

Τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής της βιώνει από την Δευτέρα η Ελένη Χατζίδου. Η γνωστή τραγουδίστρια έγινε για πρώτη φορά μαμά, καθώς έφερε στον κόσμο τον πρώτο καρπό του έρωτά της από τον σύζυγό της, Ετεοκλή Παύλου και ολοκλήρωσε έτσι με τον καλύτερο τρόπο την οικογενειακή τους ευτυχία.

«Δεν υπάρχουν λόγια γι αυτό το θαύμα...Ήρθες λίγο νωρίτερα τελικά και με άγχωσες αλλά με τον πατέρα σου στο πλάι μου δεν είχα να φοβάμαι τίποτα! Σ αγαπώ μικρή μου τόσο μα τόσο πολύ. Η ζωή μας πια έχει άλλο νόημα... Ετεοκλή σε ευχαριστώ πολύ για το υπέροχο δώρο» ήταν τα λόγια με τα οποία ανακοίνωσε τη γέννηση της κόρης της η Ελένη Χατζίδου.

Το πρωί της Τρίτης η τραγουδίστρια θέλησε να ευχαριστήσει τους πάντες για τις ευχές και τα δώρα που της στέλνουν, με αφορμή τη γέννηση της κόρης της.

Η ίδια ανέβασε στα instastories την πρώτη φωτογραφία, στην οποία ποζάρει αγκαλιά με την κόρη της που θα πάρει το όνομα Μελίτα-Δήμητρα και έγραψε: «Ένα μεγάλο θαύμα, απίστευτο συναίσθημα. Σας ευχαριστούμε τόσο πολύ για τις ευχές και τα δώρα σας. Μέσα από την καρδιά μας να έχετε και εσείς μόνο χαρές και συγκινήσεις».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR