counter

Ελένη Χατζίδου: "Κάθε μέρα με ρωτάνε αν είμαι έγκυος"

Ελένη Χατζίδου: "Κάθε μέρα με ρωτάνε αν είμαι έγκυος"
Ελένη Χατζίδου: "Κάθε μέρα με ρωτάνε αν είμαι έγκυος"

Ένα ξέσπασμα έκανε η Κόνι Μεταξά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με αφορμή τις φήμες που την θέλουν να είναι έγκυος.

Το θέμα σχολιάστηκε στην εκπομπή “Breakfast at Star” με την Ελένη Χατζίδου να αποκαλύπτει πως κάθε μέρα δέχεται μηνύματα για το αν είναι έγκυος και να τονίζει πως δεν πρόκειται να απαντήσει σε αυτή την ερώτηση, καθώς είναι ένα πολύ προσωπικό θέμα.

Δείτε επίσης - Ελένη Χατζίδου: Το σατέν πουκάμισό της είναι το απόλυτο passepartout για την άνοιξη

Η Ελένη Χατζίδου για τα σχόλια που δέχεται για το αν είναι έγκυος

«Κάθε μέρα θα βρω ένα μήνυμα στο Instagram που με ρωτούν αν είμαι έγκυος. Προχθές μου έστειλε μία κοπέλα “αχ! Χάρηκα πάρα πολύ για σένα”. Προφανώς για να πω ευχαριστώ και να πει ότι το βρήκε ότι είμαι έγκυος. Δεν είναι θέμα μόνο τα όσπρια, αλλά είναι οι πρασινάδες, τα γαλακτομικά κτλ», είπε η Ελένη Χατζίδου και σηκώθηκε από τη θέση και έδειξε την κοιλιά της.

«Θέλω να σου πω ότι αν είμαι έγκυος, δεν θα στο πω. Όχι ακόμη, θέλω τον χρόνο μου. Καταλαβαίνεις. Έχω ανοίξει και το φερμουάρ, πες μου τώρα: θεωρείς ότι είμαι έγκυος ή ότι έφαγα κάτι στο break και με έπρηξε; Μην την κάνετε αυτή την ερώτηση, δεν είναι ωραία ερώτηση. Αν θέλουμε, θα το πούμε εμείς. Επειδή με βλέπεις λίγο να φουσκώνω, κατευθείαν με ρωτάς αυτό. Είναι αυστηρά προσωπικά και νιώθω άσχημα», συμπλήρωσε η Ελένη Χατζίδου.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε η Ελένη Χατζίδου:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR