counter

Ελένη Χατζίδου: Η αποκάλυψη για γνωστό τραγουδιστή - "Άπλωσε το χέρι του και με έπιασε χαμηλά"

Ελένη Χατζίδου: Η αποκάλυψη για γνωστό τραγουδιστή - "Άπλωσε το χέρι του και με έπιασε χαμηλά"
Ελένη Χατζίδου: Η αποκάλυψη για γνωστό τραγουδιστή - "Άπλωσε το χέρι του και με έπιασε χαμηλά"

Με αφορμή τη συνέντευξη που έδωσε η Καίτη Γαρμπή στην Zoe Pre, η Ελένη Χατζίδου έκανε μια αποκάλυψη μέσα από την εκπομπή “Breakfast at Star” για γνωστό τραγουδιστή.

Η τραγουδίστρια ανέφερε πως συνάδερφός της την έπιασε σε επίμαχο σημείο, ενώ ήταν μαζί του πάνω στη σκηνή και η ίδια δεν ήξερε πώς να αντιδράσει.

Διαβάστε επίσης! Ελένη Χατζίδου: Η δημόσια συγγνώμη της τραγουδίστριας - "Με την Σταματίνα Τσιμτσιλή είμαστε πολύ καλά"

«Όλοι έχουμε συγκεκριμένους ανθρώπους κάπως στο μυαλό μας και τελικά αυτό δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Τους απομυθοποιείς και μετά δεν μπορείς να δεις ούτε το ταλέντο τους. Μπαίνοντας σε αυτόν τον χώρο όλοι μας είχαμε ανθρώπους ψηλά, έχω απομυθοποιήσει πάρα πολύ κόσμο. Όταν διάβασα το θέμα, με έπιασε μία ταχυκαρδία και θέλω να μοιραστώ κάτι μαζί σας και με τους τηλεθεατές. Είναι κάτι που δεν το έχω μοιραστεί ούτε με τη μητέρα μου για να καταλάβετε. Είχα έναν τραγουδιστή πάρα πολύ ψηλά, με τον οποίο όταν έμαθα ότι θα συνεργαστώ μαζί του συγκινήθηκα.

Βγήκαμε στη σκηνή μαζί, κάναμε ντουέτο και εκείνη τη στιγμή που τραγουδάγαμε –μία από τις φορές, όχι την πρώτη φορά που βγήκα, την τρίτη- άπλωσε το χέρι του και με έπιασε χαμηλά. Όλοι καταλαβαίνετε τι έκανε ακριβώς. Δεν έκανα τίποτα. Το είπα μόνο στην τότε σχέση μου. Δεν μπορώ να σας εξηγήσω. Ψιλοχαμογέλασα κιόλας, δεν είχα τη δύναμη να φύγω ή να πω κάτι στο κοινό. Ούτε τώρα έχω τη δύναμη να πω το όνομά του. Μετά έμαθα ότι αυτά τα κάνει κατά κόρον, δηλαδή αυτό δεν ήταν και τίποτα. Το μόνο που ζήτησα ήταν να μην ξαναβγούμε μαζί στο ντουέτο. Δεν χάλασα τη συνεργασία, αλλά δεν ξαναβγήκα στη σκηνή μαζί του», είπε η Ελένη Χατζίδου.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο το σχετικό απόσπασμα (μετά το 4:10 λεπτό):

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR