counter

Ελένη Χατζίδου: Η ανάρτηση μετά το ατύχημα που είχε - Το βίντεο με κολάρο στο λαιμό

Ελένη Χατζίδου: Η ανάρτηση μετά το ατύχημα που είχε - Το βίντεο με κολάρο στο λαιμό
Ελένη Χατζίδου: Η ανάρτηση μετά το ατύχημα που είχε - Το βίντεο με κολάρο στο λαιμό

Το πρωί της Δευτέρας 11 Μαρτίου η εκπομπή "Breakfast@star" ξεκίνησε μόνο με τον Ετεοκλή Παύλου, χωρίς την Ελένη Χατζίδου στο πλευρό του.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, η τραγουδίστρια την Κυριακή 10/3 είχε ένα ατύχημα.

«Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Μόνος σήμερα, το κοριτσάκι μου λείπει, είχαμε ένα ατύχημα χθες, χτύπησε το χεράκι της. Να της ευχηθούμε περαστικά, σήμερα δεν θα είναι μαζί μας, αλλά δεν είναι κάτι σοβαρό. Θεωρώ πως αύριο όλα θα είναι καλά. Εγώ να της δώσω το δικό μου προσωπικό Όσκαρ, σε εκείνη, για τη γενναιότητα που έχει, μαζί με ένα γλυκό φιλί και τα περαστικά μου. Την περιμένουμε αύριο, πρώτα ο Θεός. Να είναι καλά», είπε ο Ετεοκλής Παύλου στην έναρξη της εκπομπής.

Δείτε επίσης! Χατζίδου για Παπανώτα: "Δεν ακούει τη συμβουλή της Σταματίνας που του είπε να βάλει ένα φρένο"

Το βίντεο της Ελένης Χατζίδου

Λίγες ώρες αργότερα, η Ελένη Χατζίδου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο, στο οποίο εμφανίστηκε φορώντας κολάρο στον λαιμό της.

Στο εν λόγω βίντεο, η Ελένη Χατζίδου έδειξε στους διαδικτυακούς της φίλους τα δώρα με τα οποία την υποδέχτηκε η κόρη της, Μελίτα-Δήμητρα, κατά την επιστροφή της στο σπίτι από τον γιατρό.

«Μόλις γύρισα από τον γιατρό, και η Μελίτα μου είχε μια τσάντα που είχε μέσα μια αγκαλιά, ένα τραγούδι, κι αυτές τις ζωγραφιές. Πόσο τυχερή μαμά είμαι», είπε στο βίντεο η Ελένη Χατζίδου.

Δείτε την ανάρτησή της

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR