counter

Ελένη Χατζίδου-Ετεοκλής Παύλου: Δείτε την εντυπωσιακή γαμήλια τούρτα τους

Ελένη Χατζίδου-Ετεοκλής Παύλου: Δείτε την εντυπωσιακή γαμήλια τούρτα τους
Ελένη Χατζίδου-Ετεοκλής Παύλου: Δείτε την εντυπωσιακή γαμήλια τούρτα τους

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο το απόγευμα της Δευτέρας σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Μοσχάτου.

Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς σε λίγο καιρό θα κρατούν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί, που είναι κοριτσάκι.

Η γνωστή τραγουδίστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram μία φωτογραφία με τη γαμήλια τούρτα της. 

Μάλιστα, η τούρτα ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακή, καθώς αποτελούνταν από δύο ξεχωριστές τούρτες-καρδιές.

Η Ελένη Χατζίδου συνόδευσε τη φωτογραφία με ένα τρυφερό μήνυμα:

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Πραγματικά τόση ευτυχία δε μπορούσα να τη φανταστώ... Δεν τολμούσα καν να ονειρευτώ έναν τόσο υπέροχο άντρα, με τόσες αρετές που τολμάει να εκφράζει τα αισθήματα του χωρίς κανένα δισταγμό! Ευχαριστώ όλους τους αδελφικούς φίλους κ συγγενείς που ήταν κοντά μας αλλά κ αυτούς που ξέρω ότι θέλανε. Ευχαριστούμε πολύ όλους τους φωτογράφους-δημοσιογράφους που ήρθανε στο πολιτιστικό κέντρο μοσχάτου κ ζητάω προσωπικά συγνώμη που δεν απάντησα στα τηλεφωνήματα κ στα μηνύματα σας, παρόλα αυτά δε θα μπορούσα ποτέ να μη χαμογελάσω στους φακούς σας κ να μη σας πούμε δυο λόγια αφού κάνατε τον κόπο. Ανυπομονούμε για τη μπέμπα, ευχαριστούμε για τις ευχές όλους σας κ ευχόμαστε σε σας μόνο χαρές απ αυτές που δεν πάει καν το μυαλό σας #justmarried».

Δείτε τη φωτογραφία:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR