counter

Ελένη Χατζίδου: Ανακοίνωσε μέσω Instagram ότι εγκαταλείπει το τραγούδι

Ελένη Χατζίδου: Ανακοίνωσε μέσω Instagram ότι εγκαταλείπει το τραγούδι
Ελένη Χατζίδου: Ανακοίνωσε μέσω Instagram ότι εγκαταλείπει το τραγούδι

Σήμερα η Ελένη Χατζίδου ξάφνιασε τους ακολούθους της, αφού μέσα από μια ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανακοίνωσε ότι εγκαταλείπει το τραγούδι και πλέον θα ασχοληθεί με την άλλη της μεγάλη αγάπη, τη διδασκαλία.

“Με μεγάλη μου λύπη, θα ήθελα να σας ανακοινώσω ότι για μένα το κεφάλαιο «τραγούδι» τελειώνει κάπου εδώ… Ήταν 2002 θυμάμαι, σπούδαζα στο ΑΠΘ και παράλληλα κατάφερα να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα. Το 2013 σας συστήθηκα με το «Χειρότερα» και το όνειρο αυτό τελειώνει με το «Αχαριστία». Ένα μεγάλο ευχαριστών στην εταιρεία μου την Spicy Music. Σας ευχαριστώ πολύ που με έχετε αγκαλιάσει τόσο πολύ ως τώρα! Ήρθε η ώρα να αφιερωθώ στην άλλη μου μεγάλη αγάπη, τη διδασκαλία! Θα τα λέμε από εδώ, δεν χανόμαστε! Και μη ξεχνάτε: «Όλο και κάποιος θα βρεθεί να με παρήγορησει»”, έγραψε χαρακτηριστικά η Ελένη Χατζίδου στο instastory που ανήρτησε.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η γνωστή τραγουδίστρια δέχτηκε πάρα πολλά μηνύματα από τους απογοητευμένους fans της και έτσι αποκάλυψε πως δεν πρόκειται να σταματήσει το τραγούδι, αλλά απλά έκανε μια πρωταπριλιάτικη φάρσα!

Δείτε παρακάτω τα instastory της Ελένης Χατζίδου

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR