counter

Ελένη Τσολάκη: Τα διαφορετικά γενέθλια λόγω κορονοϊού και οι πέντε τούρτες

Ελένη Τσολάκη: Τα διαφορετικά γενέθλια λόγω κορονοϊού και οι πέντε τούρτες
Ελένη Τσολάκη: Τα διαφορετικά γενέθλια λόγω κορονοϊού και οι πέντε τούρτες

Γενέθλια έχει σήμερα η Ελένη Τσολάκη.

Σίγουρα τα φετινά γενέθλια, θα μείνουν αξέχαστα στην παρουσιάστρια, αφού θα τα γιορτάσει μακριά από φίλους και συγγενείς λόγω των αυστηρών μέτρων που ισχύουν στη χώρα μας εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.

Η Ελένη Τσολάκη δεν έχασε, όμως, το χαμόγελό της, αφού γιόρτασε την ξεχωριστή αυτή μέρα στο σπίτι και ποζάροντας δίπλα στις πέντε τούρτες της- όσες και τα γράμματα του ονόματός της- έστειλε το δικό της αισιόδοξο μήνυμα.  

“Να γελάς...Να αγαπάς...Να χαίρεσαι τη κάθε στιγμή & τη κάθε μέρα!!! Ακόμα κ φέτος που όλοι ζούμε μια δύσκολη πραγματικότητα, στο τέλος σημασία έχει πως έχουμε ο ένας τον άλλο κ μοιραζόμαστε συναισθήματα!! Μου λείπουν οι δικοί μου άνθρωποι που φέτος δεν θα είναι διπλά μου, αλλά νιώθω πως είναι πιο ΕΔΩ από ποτέ!!! νιώθω τεράστια ευγνωμοσύνη για τη τύχη που έχω να νιώθω τόση αγάπη!! Να χαμογελάτε όλοι!!!Κ να περάσουν όλα γρηγορά!! Του χρόνου όλοι μαζί πιο δυνατοί, πιο ενωμένοι, πιο αγαπημένοι, πιο αγκαλιασμένοι από ΠΟΤΕ!!!”, έγραψε χαρακτηριστικά η Ελένη Τσολάκη στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανήρτησε στον προσωπικό της στο Instagram.

Δείτε παρακάτω την φωτογραφία της Ελένης Τσολάκη:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR