counter

Ελένη Τσολάκη: Σε ρόλο... μοντέλου! - Φωτογραφίες

Ελένη Τσολάκη: Σε ρόλο... μοντέλου! - Φωτογραφίες
Ελένη Τσολάκη: Σε ρόλο... μοντέλου! - Φωτογραφίες

Η Ελένη Τσολάκη  ετοιμόλογη και αφοπλιστικά όμορφη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό "YOU" και στη δημοσιογράφο Λίτσα Αναστασάκη όπου και μίλησε τόσο για την εμφάνιση της στο "Happy Day”, όσο  και για τα μελλοντικά επαγγελματικά σχέδια της αλλά και για τον ρόλο που παίζει ο έρωτας στην ζωή της.

Στο «Happy Day» φαίνεται πως είστε μια δεμένη παρέα και εκεί έχει αποδώσει και η Σταματίνα Τσιμτσιλή ένα μεγάλο μέρος της επιτυχίας της εκπομπής. Συμφωνείς; Απόλυτα. Το βασικό συστατικό του «Happy Day» είναι το πολύ καλό κλίμα που υπάρχει. Έχουμε γίνει φίλοι πια. Εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλον, συζητάμε πολύ, ξέρουμε ανά πάσα στιγμή τι συμβαίνει στο διπλανό μας. Και αυτό εισπράττει ο κόσμος.

Μελλοντικά επαγγελματικά σχέδια; Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα είμαι στον Alpha και του χρόνου. Από εκεί και πέρα, είμαι της άποψης ότι όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια, ο Θεός γελάει.

Τι ρόλο παίζει στη ζωή σου ο έρωτας; Ο έρωτας είναι σημαντικό κομμάτι στη ζωή κάθε άνθρωπου. Δεν είμαι, βέβαια, από τις γυναίκες που δεν μπορούν να λειτουργήσουν αν δεν είναι ερωτευμένες. Σίγουρα όμως μπορώ να λειτουργήσω καλύτερα όταν είμαι, επειδή έχεις μια φυσική κατάσταση που σε βοηθάει στην καθημερινότητα σου. Παρ’όλα αυτά, δεν είμαι ο άνθρωπος που τον επιδιώκει και τον ψάχνει ή που δεν τον έχει και αισθάνεται ελλιπής. Όταν είναι να έρθει ο πραγματικός έρωτας, θα θελήσω να τον έχω στη ζωή μου. Διαφορετικά, δεν μου αρέσουν τα «ντεμί» πράγματα.  

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR