counter

Ελένη Τσολάκη: "Η ηρεμία της Σταματίνας Τσιμτσιλή σε χαλαρώνει"

Ελένη Τσολάκη: "Η ηρεμία της Σταματίνας Τσιμτσιλή σε χαλαρώνει"
Ελένη Τσολάκη: "Η ηρεμία της Σταματίνας Τσιμτσιλή σε χαλαρώνει"

Ελένη Τσολάκη

Η Ελένη Τσολάκη μιλάει στο περιοδικό "People" λίγες μέρες πριν την μεγάλη πρεμιέρα της εκπομπής "Happy Day" στον Alpha όπου θα συμμετέχει. Η Ελένη Τσολάκη θα βρεθεί στο πλευρό της Σταματίνας Τσιμτσιλή που θα βρίσκεται στο τιμόνι της παρουσίασης της νέας εκπομπής που ξεκινάει στις 17 Μαρτίου.

Η Ελένη Τσολάκη μιλώντας για το νέο της επαγκελματικό ξεκίνημα είπε στη συνέντευξη της στο περιοδικό "Είναι το καινούριο πρωινό του σταθμού με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή. Εκτός από μένα, στην εκπομπή θα βρίσκονται ο Δημήτρης Παπανώτας και ο Νίκος Αναδιώτης. Ουσιαστικά θέλουμε να στέλνουμε μια πρωινή αισιόδοξη "καλημέρα" στον κόσμο που θέλει να ξεκινήσει ευοίωνα την ημέρα του".

Με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή δεν έχουν συνεργαστεί  ξανά στο παρελθόν παρ’ όλα αυτά, η Ελένη Τσολάκη εκτιμά πολύ την ηρεμία της Σταματίνας Τσιμτσιλή. "Η ηρεμία της Σταματίνας σε χαλαρώνει και σε κάνει να νιώθεις ασφαλής. Ως τηλεθεάτρια, την έχω παρακολουθήσει και έχει την ικανότητα να σε κάνει να θες να την ακούς. Αυτό είναι κάτι που θαυμάζω στους ανθρώπους" εξομολογείται στο "People". 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR