counter

Ελένη Τοπαλούδη: Διακόπηκε ξανά η δίκη – Ξεσπά η μητέρα της – “Κανείς δεν νοιάζεται για εμάς”

 Ελένη Τοπαλούδη: Διακόπηκε ξανά η δίκη – Ξεσπά η μητέρα της – “Κανείς δεν νοιάζεται για εμάς”
Ελένη Τοπαλούδη: Διακόπηκε ξανά η δίκη – Ξεσπά η μητέρα της – “Κανείς δεν νοιάζεται για εμάς”

Η δίκη για τη δολοφονία και τον βιασμό της Ελένης Τοπαλούδη το Νοέμβριο του 2018 στη Ρόδο, διακόπηκε σήμερα 28 Μαρτίου ξανά για τέταρτη φορά.

Ο λόγος της διακοπής αυτής είναι επειδή ένα μέλος της σύνθεσης του δικαστηρίου νοσεί με κορονοϊό.

Η νέα δίκη ορίστηκε στις 6 Απριλίου 2022 ενώ οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη όπως ήταν επόμενο ξέσπασαν και αντέδρασαν έντονα.

«Τι, δηλαδή θα κάνουμε πάλι το ταξιδάκι Διδυμότειχο και πίσω; Κανείς δεν νοιάζεται για μας. Τι να πω» ήταν χαρακτηριστικά η πρώτη αντίδραση της μητέρας όταν άκουσε ότι η δίκη διακόπτεται για τέταρτη φορά.

 «Να οριστούν συνεχόμενοι δικάσιμοι μετά τις 6 Απριλίου« ζήτησε ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη από την έδρα και ο Πρόεδρος του απάντησε: «Το έχουμε κοιτάξει».

Μάλιστα, ο πατέρας της Ελένης ανέφερε ότι γονέας του ενός κατηγορούμενου απειλούσε τους μάρτυρες ζητώντας τον δέοντα σεβασμό.

Να σημειωθεί ότι το παρών σήμερα στη δίκη έδωσαν και οι δύο κατηγορούμενοι για την υπόθεση αλλά και η μητέρα της Ερατούς και της Γαρυφαλλιάς.

Έτσι, η μητέρα της Ερατούς αναφώνησε: «Κάτω τα μάτια σας, μην κοιτάτε τη μάνα δολοφόνοι» ενώ η μητέρα της Ελένης ξέσπασε λέγοντας: «Να ψοφήσεις π… γιε!».

Μετέπειτα η μητέρα της Γαρυφαλλιάς είπε: «Να τους βλέπουμε, αντί να σκύβουν το κεφάλι, να γελάνε. Ούτε ένα ίχνος μετάνοιας. Ξέρουν τι θα πει μετάνοια; Να ρωτήσουν εμένα που έχω την κόρη μου στο τάφο. Ντροπή σας και ντροπή και στους γονείς σας που έρχονται εδώ, αλήτες! Ντροπή σας! Που θέλετε και Εφετεία και δικαιώματα».

Τέλος, η μητέρα της Ερατούς είπε: «Τα κεφάλια σας χαμηλά, δολοφόνοι. Τι τα φυλάτε τα καλόπαιδα, μην πάθει τίποτα μία τρίχα από τα μαλλιά τους; Να σας φέρουμε και παππά να εξομολογηθείτε, να πάτε στον παράδεισο. Εξαιτίας τους δεν έχουμε τα παιδιά μας», ενώ η μητέρα της Γαρυφαλλιάς τόνισε: «Εδώ…μας υποχρεώνουν να βλέπουμε τους φονιάδες».

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR