counter

Ελένη Ράντου: Έτσι σχολίασε την σειρά “Άγριες Μέλισσες”

Ελένη Ράντου: Έτσι σχολίασε την σειρά “Άγριες Μέλισσες”
Ελένη Ράντου: Έτσι σχολίασε την σειρά “Άγριες Μέλισσες”

Καλεσμένη στην εκπομπή «Το Πρωινό» βρέθηκε η Ελένη Ράντου.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην Φαίη Σκορδά για όλους και για όλα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην ελληνική μυθοπλασία σήμερα στην τηλεόραση και την επιτυχία της σειράς «Άγριες Μέλισσες».

«Είναι από τις λίγες σειρές, μετά από μια δεκαριά χρόνια, που στέκομαι και την κοιτάω. Καμαρώνω τους ηθοποιούς σαν τηλεθεάτρια. Θέλω να υποκλιθώ στην κοπέλα που γράφει το σενάριο στις Άγριες Μέλισσες. Εν αρχή είναι ο λόγος! Είναι τόσο καλογραμμένοι οι ρόλοι που σου ανοίγει η όρεξη να τος παρακολουθήσεις. Χαίρομαι που οι περισσότεροι ηθοποιοί είναι από το θέατρο γιατί, όπου τους συναντάω, είναι παιδιά πολύ σεμνά και ταπεινά με την επιτυχία τους», είπε μεταξύ άλλων και πρόσθεσε: «Κακά τα ψέματα στην Ελλάδα έχουμε πολύ λίγους καλούς σεναριογράφους. Συνήθως έχουμε διαλογίστες που νομίζουν ότι είναι σεναριογράφοι. Άλλο κάνω τους διαλόγους άλλο γράφω το σενάριο. Σε τέτοιες συνθήκες οι ηθοποιοί μόνο να ανθίσουν μπορούν».

Σε ερώτηση της Φαίης Σκορδά εάν θα ήθελε να βρίσκεται στη σειρά και γενικότερα να επιστρέψει στα τηλεοπτικά πράγματα, η Ελένη Ράντου απάντησε: «Δεν είμαι σίγουρη αν το θέλω».

Δείτε το παρακάτω βίντεο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR