counter

Ελένη Προκοπίου: Η επιστροφή στο θέατρο και η σχέση με τις εγγονές της - "Βλέπω τον εαυτό μου στις ταινίες και ρωτάω…"

Ελένη Προκοπίου: Η επιστροφή στο θέατρο και η σχέση με τις εγγονές της - "Βλέπω τον εαυτό μου στις ταινίες και ρωτάω…"
Ελένη Προκοπίου: Η επιστροφή στο θέατρο και η σχέση με τις εγγονές της - "Βλέπω τον εαυτό μου στις ταινίες και ρωτάω…"

Στην κάμερα της εκπομπής "Ελένη" και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρκά μίλησε η Ελένη Προκοπίου.

Η αγαπημένη ηθοποιός, στη σπάνια συνέντευξη που έδωσε μετά από χρόνια, αναφέρθηκε στην επιστροφή της στο θέατρο, στα χρόνια του κινηματογράφου και στη ζωή της σήμερα.

Δείτε επίσης! Σπάνια βραδινή εμφάνιση για την Ελένη Προκοπίoυ

Όσα είπε η Ελένη Προκοπίου

«Επέστρεψα στο θέατρο μετά από πολλά χρόνια. Στην παράσταση "Το κορίτσι μου" δανείζω τη φωνή μου. Με έπεισε η εγγονή μου να συμμετέχω στην παράσταση που παίζει κι εκείνη. Οι δύο εγγονές μου είναι η λατρεία μου, είμαι καλή γιαγιά. Οι εγγονές μου είναι ψηλές και όμορφες.

Είχα σχιστά μάτια και με φωνάζανε "κινεζάκι". Δεν έβλεπα αν ήμουν εντυπωσιακή, έβλεπα την "Ελένη". Βλέπω τον εαυτό μου στις ταινίες και ρωτάω την εγγονή μου "εγώ είμαι αυτή ε;". Δεν με ενδιέφερε να είμαι πρωταγωνίστρια, έκανα πάντα πίσω, δεν έλεγα "εγώ είμαι και καμία άλλη". Ο χορός ήταν η ζωή μου, από μωρό παιδί χόρευα και πρώτη ήμουν εγώ.

Η πιο αγαπημένη μου ταινία ήταν το "Ραντεβού στον αέρα". Η Ρένα Βλαχοπούλου ήταν στον κόσμο της, είχε το χιούμορ της, έκανε πλάκες. Κάναμε παρέα με τη Ρένα γιατί ο άντρας μου ήταν χιουμορίστας και τον πηγαίνανε πολύ. Με προσέγγιζαν οι άντρες αλλά από τη μαμά μου και τον μπαμπά μου είχα ένα κράτημα.

Αγάπησα στη ζωή μου, έκανα δυο γάμους. Ο δεύτερος γάμος μου ήταν με τον Αντώνη Συρίγο και κράτησε 50 χρόνια. Μου χάρισε το κυριότερο, την κόρη μου», είπε η Ελένη Προκοπίου.

«Στην ταινία "Το κοροϊδάκι της πριγκηπέσσας" ήμουν έγκυος. Δεν ήξερα ότι ήμουν έγκυος και ο γιατρός μου είπε να μη φοβάμαι. Ήμουν γεμάτη όταν έκανα την κόρη μου και ήθελα να ζήσω την εμπειρία του παιδιού και του συζύγου μου», πρόσθεσε.

«Μου αρέσει να βλέπω το Survivor και φωνάζω στα αγωνίσματα. Με τίποτα δεν είμαι συμφιλιωμένη, το δουλεύω. Σκέφτομαι γιατί να μην είμαι όπως ήμουν. Όνειρα πλέον δεν κάνω, θέλω να έχω τα κορίτσια μου και να τα θαυμάζω», κατέληξε.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

*Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR