counter

Ελένη Πετρουλάκη – Ίλια Ίβιτς: Ταξίδι με τις κόρες τους

Ελένη Πετρουλάκη – Ίλια Ίβιτς: Ταξίδι με τις κόρες τους
Ελένη Πετρουλάκη – Ίλια Ίβιτς: Ταξίδι με τις κόρες τους

Η Ελένη Πετρουλάκη και ο Ίλια Ίβιτς έχουν δημιουργήσει μια από τις πιο όμορφες και ευτυχισμένες οικογένειες της ελληνικής showbiz. Oι δυο τους έχουν αποκτήσει 4 κόρες, που ολοκλήρωσαν με τον καλύτερο τρόπο την οικογενειακή τους ευτυχία. Την 12χρονη Άννα-Μαρία, τις 10χρονες δίδυμες, Θεοδώρα και Μίλα και την 7χρονη Ιλιάνα.

Η Ελένη Πετρουλάκη και ο Ίλια Ίβιτς είναι μαζί 22 χρόνια και είναι απο τα ζευγάρια που αγαπιούντε πολύ. "Ξεκλέβουμε κάποιες στιγμές, συνήθως αργά το βράδυ, για να βρεθούμε ως ζευγάρι. Δεν είναι και εύκολο. Αν υπάρχει έρωτας και καψούρα ,η σχέση έχει σωστές βάσεις. Μετά από 22 χρόνια κοινής πορείας πρέπει να υπάρχουν σεβασμός, κατανόηση και ένας κοινός στόχος .Εμείς κάναμε οικογένεια και θέλουμε να μεγαλώσουν σωστά τα παιδιά μας." είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή της η γνωστή γυμνάστρια.

Πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός του FTHIS.GR εντόπισε όλη την οικογένεια στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος". Η οικογένεια φαίνεται πως ταξίδεψε τις ημέρες των γιορτών. Αξίζει να σημειωθεί πως όλοι μαζί πέρασαν μερικές ημέρες στην Κρήτη που είναι τόπος καταγωγής της Ελένης Πετρουλάκη

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR