counter

Ελένη Ουζουνίδου: Το βιογραφικό, οι σειρές και ο κρυφός γάμος με τον αγαπημένο της

Ελένη Ουζουνίδου: Το βιογραφικό, οι σειρές και ο κρυφός γάμος με τον αγαπημένο της
Ελένη Ουζουνίδου: Το βιογραφικό, οι σειρές και ο κρυφός γάμος με τον αγαπημένο της

Την βλέπουμε στο «Ποιος Παπαδόπουλος» και σίγουρα ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή, αλλά η Ελένη Ουζουνίδου έχει ένα βιογραφικό στο οποίο αξίζει να σταθούμε. Οι σειρές που έχει παίξει, ο κρυφός της γάμος, ο σύζυγός της είναι μόνο μερικά από εκείνα που το κοινό ενδιαφέρεται να μάθει και εμείς σας τα συγκεντρώσαμε σε ένα μόνο άρθρο!

Ελένη Ουζουνίδου Το βιογραφικό, οι σειρές και το θέατρο

Η Ελένη Ουζουνίδου έχει ένα πλούσιο βιογραφικό, με συμμετοχές σε σειρές αλλά και στο θέατρο, σε αρκετές παραστάσεις. 

  • Δείγμα της δουλειάς της στο θέατρο είναι οι παραστάσεις Αρίστος (2018), Θεσμοφοριάζουσες (2018), Σταματία, το γένος Αργυροπούλου (2017), Τα μάτια (2018).
  • Στον κινηματογράφο συμμετείχε στην ταινία Too Much Info Clouding Over My Head (2017).
  • Στην τηλεόραση συμμετείχε στις σειρές Πέτα τη Φριτέζα (2018), Αστέρας Ραχούλας (2016), Παρουσιάστε! (2020).

Η ίδια, είχε μιλήσει για την πορεία της στην υποκριτική στο «The 2night show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου και είχε σχολιάσει το θέμα με τις καταγγελίες στον χώρο της υποκριτικής.

Ελένη Ουζουνίδου: Οι καταγγελίες στην υποκριτική και η συνέντευξη στον Αρναούτογλου

Η ηθοποιός Ελένη Ουζουνίδου μίλησε με εκτίμηση για τον Γιάννη Μπέζο, με τον οποίο παίζει στην τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 «Παρουσιάστε» αλλά αποκάλυψε ότι έχει κάνει και δύσκολες συνεργασίες. 

«Είναι δύσκολες οι ημέρες και με έχουν επηρεάσει. Από το '97 που τελείωσα την σχολή του ΚΘΒΕ δεν έχω σταματήσει να δουλεύω στο θέατρο. Για να γίνει ηθοποιός πρέπει να είσαι πειθαρχημένος. Είναι ένας χώρος πνευματικός. Υπήρχαν παλαιότερα κάποιες τεχνικές υποκριτικής που έλεγαν ότι όσο πιο ταλαιπωρημένος είναι ένας ηθοποιός τόσολιγότερες αντιστάσεις έχει και βγάζει την αλήθεια του. Αλλάζουν οι καιροί [..]

Ήμουν πάρα πολύ τυχερή και δεν βρέθηκα μπροστά σε τέτοιες καταστάσεις κι ούτε έχω εισπράξει βία με όλους τους τρόπους. Έχω συνεργαστεί με κακότροπους σκηνοθέτες και σταμάτησα. Δεν θέλω να ακούω ούτε το όνομά τους. Οι άνθρωποι που γνώριζαν τα πράγματα μάλλον είναι σε στενό φιλικό περιβάλλον. Εάν υπήρχε δεν θα είχαμε φτάσει το 2021 σε αυτές τις καταστάσεις και σε όλα τα αγόρια και τα κορίτσια που κάνουν καταγγελίες στο ΣΕΗ και σε δικηγόρους. Στα δικά μου τα αυτιά και στο άμεσο θεταρικό περιβάλλον μου δεν είχαν ακουστεί αυτά. Βρεθήκαμε οι περισσότεροι προ εκπλήξεως » είπε η Ελένη Ουζουνίδου.

Ελένη Ουζουνίδου: Ο κρυφός γάμος με τον σύζυγό της

Η Ελένη Ουζουνίδου, κρατάει καλά κρυμμένη την προσωπική της ζωή και μάλιστα, έχει κάνει κρυφό γάμο με τον σύζυγό της. ««Με τον σύζυγο μου, όπως ζούσαμε όλα αυτά τα χρόνια, έτσι ζούμε και τώρα. Δεν έχει αλλάξει τίποτα. Απλά πέρυσι έπαθα ένα γερό σοκ, γιατί δεν είχα ρεπό, δούλευα 16-18 ώρες την ημέρα, είχα μία ώρα για εμένα, για τον σύζυγο μου, κοιμόμουν 4-5 ώρες. Κουράστηκα πάρα πολύ. Εξαντλήθηκα...» είπε σε συνέντευξή της στο Mytv.

Ο γάμος τους, έγινε στην Κομοτηνή, απ’ όπου και κατάγεται. Το Μυστήριο τελέστηκε στο ξωκκλήσι του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου στη Νυμφαία σε κλειστό κύκλο καλεσμένων.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR