counter

Ελένη Μενεγάκη: Το ρόφημα που έφτιαξε για εκείνη και τις αδερφές της η μικρή Μαρίνα – “Kανείς δεν τα ήπιε μόνο εγώ”

H Ελένη Μενεγάκη στην σημερινή της εκπομπή Παρασκευή 9/9 μοιράστηκε με τους τηλεθεατές του Mega κάτι που συνέβη το πρωί με τις κόρες της.

Συγκεκριμένα, εξήγησε ότι η μικρή της κόρη Μαρίνα έφτιαξε ένα ρόφημα με γιαούρτι, γάλα φρούτα για την μαμά της και τις αδερφές της αλλά στο τέλος καμία δεν το τίμησε παρα μόνο η Ελένη Μενεγάκη.

Όσα είπε η Ελένη Μενεγάκη

«Λοιπόν εμένα σήμερα η μικρή μου κόρη κάτι έφτιαξε αλλά δεν κατάλαβα γιατί εγώ αυτά δεν τα πίνω για να πω την αλήθεια.. Ήταν με λίγο γάλα, λίγο γιαούρτι ή λίγο φρούτα λίγο αυτά... “Μαμά έλα να δοκιμάσεις”… είχε βάλει σε τέσσερα ποτήρια στις αδερφές της και σε μένα τόσο (σ.σ δείχνει πόσο έβαλε στο ποτήρι) μη φανταστείτε.. τύπου να κάνουμε τσιν τσιν... “Της λέω τι είναι αυτό παιδί μου;” Δοκίμασέ το μου λέει πολύ χαρούμενη που το έφτιαξε…. Τι να κάνω η μαμά το πίνω ωραίο ήταν δεν μπορώ να πω δεν το είχα παραγγείλει αλλά μου άρεσε. “Της λέω εσύ;” “Μου λέει δεν θέλω άλλο”.. “Λέω να σας πω.. κανείς δεν τα ήπιε μόνο εγώ το δικό μου» είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη.

Δείτε παραπάνω το σχετικό στιγμιότυπο.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR