counter

Ελένη Μενεγάκη: Το FTHIS.GR έφτασε μέχρι τη σουίτα της και σας μεταδίδει το ρεπορτάζ!

Ελένη Μενεγάκη: Το FTHIS.GR έφτασε μέχρι τη σουίτα της και σας μεταδίδει το ρεπορτάζ!
Ελένη Μενεγάκη: Το FTHIS.GR έφτασε μέχρι τη σουίτα της και σας μεταδίδει το ρεπορτάζ!

Από τη Νάνσυ Μητροπούλου

Λουλούδια, μπαλόνια, γλυκά, χαμόγελα και ευχές. Εικόνες ευτυχίας. Φτάνοντας στον 7ο όροφο του ΙΑΣΩ το απόγευμα της Δευτέρας 30 Μαρτίου πήρα μια πολύ μικρή γεύση από το μέγεθος αγάπης που εισπράττει η Ελένη Μενεγάκη τις τελευταίες ημέρες για το χαρμόσυνο γεγονός που η εκείνη, η οικογένειά της και το κοινό που τη στηρίζει σε κάθε της βήμα, τηλεοπτικό ή μη περίμενε με ανυπομονησία: την γέννηση του τέταρτου παιδιού της. H Eλένη Μενεγάκη έφερε στην ζωή την κόρη της το βράδυ της Κυριακής 29 Μαρτίου.

Ο σύντροφός της Μάκης Παντζόπουλος δεν λείπει στιγμή από το πλευρό της και η ευτυχία του για τις στιγμές που βιώνει με την Ελένη Μενεγάκη δεν μπορούν να αποτυπωθούν εύκολα. Η αγωνία να πάνε όλα καλά γίνεται στο τέλος ένα αίσθημα πληρότητας και ένα φωτεινό χαμόγελο που δεν φεύγει στιγμή από τα χείλη.

Ο 7ος όροφος του ΙΑΣΩ γεμάτος από την αγάπη των θαυμαστών της Ελένης Μενεγάκη με τις ανθοδέσμες να καταφθάνουν η μία μετά την άλλη. Η σουίτα της της δίνει την ιδιωτικότητα που επιθυμεί στις ιδιαίτερες στιγμές που ζει τα τελευταία 24ωρα, προστατεύοντάς της από αδιάκριτα βλέμματα ωστόσο η ίδια, δεν παρέλειψε να περιγράψει την ευτυχία της μέσω μηνυμάτων που απήυθυνε στους διαδικτυακούς της φίλους.

Η προσπάθεια να περιγράψεις και να μεταφέρεις την ευτυχία που βλέπεις ότι βιώνουν οι γύρω σου πέφτει πολλές φορές στο κενό μιας και τα συναισθήματα δεν μεταφράζονται έτσι απλά σε λέξεις.

Η Ελένη Μενεγάκη βιώνει την πιο γενναιόδωρα «γεμάτη» φάση της προσωπικής και οικογενειακής της ζωής και έχει δίπλα της τους ανθρώπους που την αγαπούν. Και είναι πολλοί. Και ο καθένας το κάνει με τον τρόπο του.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR