counter

Ελένη Μενεγακη: Το ''άγνωστο'' βίντεο από τις διακοπές της στην Άνδρο - Ποιος την συνόδευσε

Ελένη Μενεγακη: Το ''άγνωστο'' βίντεο από τις διακοπές της στην Άνδρο - Ποιος την συνόδευσε
Ελένη Μενεγακη: Το ''άγνωστο'' βίντεο από τις διακοπές της στην Άνδρο - Ποιος την συνόδευσε

Ένα «άγνωστο» βίντεο από τις διακοπές που έκανε (ή κάνει) η Ελένη Μενεγάκη στην Άνδρο, ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Μάλιστα μαζί της, είχε ένα πρόσωπο έκπληξη, και δεν μιλάμε για κάποιο από τα παιδιά της ή τον Μάκη Παντζόπουλο.

Το «άγνωστο» βίντεο και οι διακοπές της Ελένης Μενεγάκη στην Άνδρο

Ένα από τα fanpage της παρουσιάστριας στην Άνδρο, αλίευσε ένα βίντεο με την ίδια, στο καράβι για την Άνδρο, ενώ στο ταξίδι την συνόδευε η καλή της φίλη και πρώην συνεργάτιδα, Άννα Μαρία Μπαρού. Εξάλλου η Ελένη Μενεγάκη και η Άννα Μαρία γνωρίστηκαν μετά από αίτημα της δεύτερης, και η Ελένη Μενεγάκη την αγκάλιασε αμέσως! «Όταν αποφάσισα να κλείσω την εταιρεία με τα events και έμεινα ένα χρόνο χωρίς εργασία, άρχισα να καταπιέζομαι σημαντικά και να ψάχνω διεξόδους για να εκφράσω τη δημιουργικότητά μου. Έτσι, τηλεφώνησα στην Ελένη και της πρότεινα να συμμετέχω στην εκπομπή της με ιδέες μαγειρικής και art de la table. 

Διαβάστε επίσης: Ελένη Μενεγάκη: 2 + 1 iconic εμφανίσεις της με μαγιό που τονίζουν το υπέροχο σώμα της

Σκοπός μου ήταν να μάθω στην κάθε γυναίκα να είναι σωστή οικοδέσποινα και να δημιουργεί όμορφα τραπέζια με απλό και οικονομικό τρόπο. Της Ελένης της άρεσε η ιδέα και έτσι ξεκίνησαν όλα», έχει δηλώσει η Άννα Μαρία Μπαρού σε συνέντευξή της. Οι δυο τους μπορεί πλέον να μην συνεργάζονται, αλλά κάνουν πολύ καλή παρέα και έτσι πήγαν και μαζί στην Άνδρο. Αξιοσημείωτο είναι ότι δεν έχει διευκρινιστεί αν το βίντεο είναι από τις φετινές διακοπές της Ελένης Μενεγάκη ή από κάποιες παλαιότερου έτους, ωστόσο αξίζει να το δείτε:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR