counter

Ελένη Μενεγάκη: Πώς θα "αντιγράψετε" το hair look της!

Ελένη Μενεγάκη: Πώς θα "αντιγράψετε" το hair look της!
Ελένη Μενεγάκη: Πώς θα "αντιγράψετε" το hair look της!

Ελένη Μενεγάκη

Με εμπνευση δυο ομορφεσ και επιτυχημενεσ γυναικεσ απο τον χωρο τησ τηλεορασησ –μια καστανη και μια ξανθια– τονιζουμε τα βασικα βηματα περιποιησησ και styling των μαλλιων για χτενισματα που υποστηριζονται απο το πρωι μεχρι το βραδυ.

Ένα από τα πιο σημαντικά στοιχήματα που μπορείτε να κερδίσετε στην ομορφιά σας είναι να πετύχετε τον συνδυασμό χρώματος, στυλ και περιποιημένης εικόνας στα μαλλιά σας.

Για την Ελένη Μενεγάκη, αυτό είναι ένας βασικός κανόνας και μία επιτυχημένη συνταγή που δεν αλλάζει. Για να αποκτήσετε αυτό το look, χρειάζεται σίγουρα ένα σοβαρό πρωτόκολλο φροντίδας, καθώς κανένα χρώμα δεν δείχνει ωραίο σε ταλαιπωρημένα, θαμπά μαλλιά. Ειδικά αν τα μαλλιά σας είναι ιδιαίτερα φθαρμένα από το συχνό styling και τις βαφές, είναι καλό να χρησιμοποιήσετε μία σειρά αναδόμησης, με έμφαση στη μάσκα, που συγκεντρώνει μεγάλο ποσοστό των ευεργετικών συστατικών.

Όσο για την επιλογή του ξανθού, εξαρτάται από το ποια απόχρωση ταιριάζει καλύτερα σε εσάς. Όπως έχει δηλώσει η ίδια η Ελένη Μενεγάκη, «πιστεύω ότι όταν μια γυναίκα περνάει τα 40, πρέπει να ανοίγει σιγά σιγά τα μαλλιά της και όχι να τα σκουραίνει. Με το ξανθό αισθάνεσαι πιο φωτεινή, πιο ντίβα, έχεις άλλη αυτοπεποίθηση. Αγαπώ το χρώμα μου, δεν θα το άλλαζα. Aπό ό,τι φαίνεται με αυτό θα μείνω για πάντα. Μου αρέσει επίσης να δείχνει φυσικό και όχι περούκα».

Πριν από το styling είναι καλό να εφαρμόσετε σε νωπά μαλλιά μία μάσκα που θα θρέψει την τρίχα και θα ενισχύσει τη λάμψη. Ένας αφρός για όγκο είναι επίσης βολικός αλλά όχι στις ρίζες γιατί θα τον αποκτήσετε έτσι κι αλλιώς μέσα από τα ελαφριά κύματα. Στεγνώνετε μστρογγυλή βούρτσα. Σε στεγνά μαλλιά, τυλίγετε τούφες (όχι απαραίτητα όλες, αλλά τις μπροστινές για ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα) με ένα σίδερο με κεραμικές πλάκες. Φορμάρετε ελαφριά με μία πλατιά βούρτσα και στο τέλος, ψεκάζετε με λακ για σταθεροποίηση και τέλειο φινίρισμα. 

Διαβάστε περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί!

Εξώφυλλο

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR