counter

Ελένη Μενεγάκη: Οι on air ευχές στην κόρη της Λάουρα & η έκπληξη στον Ουγγαρέζο! "Παιδί μου εκεί στα ξένα, να ξέρεις ότι η μάνα σου σε σκέφτεται συνέχεια"

Γιορτινή είναι η σημερινή ημέρα για την Ελένη Μενεγάκη καθώς έχει τα γενέθλιά της, η μεγάλη της κόρη, Λάουρα αλλά και ο καλός της συνεργάτης και φίλος Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Η παρουσιάστρια μέσα από την εκπομπή της θέλησε να ευχηθεί στα δύο αγαπημένα της πρόσωπα τα οποία έχουν γενέθλια την ίδια ημέρα.

«Σήμερα θέλω να πω μέσα από την καρδιά μου ένα μεγάλο χρόνια πολλά σε ένα συνεργάτη. Αγόρι μου και μαζί να μη δουλεύουμε δεν θα ξεχάσω πότε τα γενέθλιά σου γιατί με εσένα έχει και το παιδί μου θα μου πεις πιο από όλα; ένα από τα τέσσερα», είπε η Ελένη Μενεγάκη ενώ λίγο αργότερα έφεραν στον Δημήτρη Ουγαρέζο μία τούρτα έκπληξη.

Δείτε επίσης - Άγγελος Λάτσιος: Η φωτογραφία και οι δημόσιες ευχές στην αδελφή του Λάουρα για τα γενέθλιά της

«Δεν σας λέω ψέματα, αλλά με συγκινεί η τάρτα φράουλας. Ήταν η αγαπημένη της μαμάς μου. Με τρελάνατε. Κι όταν κερνάω, παίρνω πάντα ταρτάκια φράουλας. Μετά από χρόνια που έρχομαι στη δουλειά, ξυπνάω και λέω ότι θέλω να πάω, να σας δω ξεχωριστά, να κάνουμε πλάκα, να περάσουμε καλά. Σας ευχαριστώ πολύ. Σε ευχαριστώ Ελένη γι’ αυτά τα τρία χρόνια», είπε ο Δημήτρης Ουγαρέζος από την πλευρά του.

 «Παιδί μου, παιδί μου εκεί που είσαι μακριά, στα ξένα το μυαλό μου είναι σε εσένα, πουθενά αλλά... σε εσένα καλό μου παιδί, σου εύχομαι Χρόνια σου πολλά παιδάκι μου, παραμιλά η Ελένη» είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Δείτε στο παραπάνω βίντεο το σχετικό στιγμιότυπο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR