counter

Ελένη Μενεγάκη: Ο λόγος που ευχαρίστησε on air την Κάτια Δανδουλάκη – “Παρότι ήσουν top…”

Ελένη Μενεγάκη: Ο λόγος που ευχαρίστησε on air την Κάτια Δανδουλάκη – “Παρότι ήσουν top…”
Ελένη Μενεγάκη: Ο λόγος που ευχαρίστησε on air την Κάτια Δανδουλάκη – “Παρότι ήσουν top…”

Την Κάτια Δανδουλάκη υποδέχθηκε στην εκπομπή της στο Mega η Ελένη Μενεγάκη το μεσημέρι της Πέμπτης.  

Μάλιστα, η παρουσιάστρια ευχαρίστησε δημόσια την ηθοποιό, γιατί πάντα την τιμούσε με την παρουσία της στις εκπομπές της ακόμα και έκανε τα πρώτα της βήματα μέσα από τον «Πρωινό Καφέ».

Δείτε επίσης - Κάτια Δανδουλάκη: Η απάντηση για τον Χρήστο Πολίτη και το σχόλιο για τη θεατρική επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη

Ελένη Μενεγάκη – Ο λόγος που ευχαρίστησε την Κάτια Δανδουλάκη

«Τα λέμε από την πρώτη μου χρονιά στον "Πρωινό Καφέ". Το έχω ξαναπεί και σε έχω ευχαριστήσει γιατί εσύ παρότι που ήσουν top, ήσουν η Κάτια Δανδουλάκη με τις επιτυχίες της στα πάντα, ερχόσουν πάντα στα καλέσματα, ειδικά την πρώτη και δεύτερη χρονιά στον «Πρωινό Καφέ» με την «Λάμψη» και ήσουν ο πιο εύκολος, ευγενικός, γλυκός άνθρωπος. Σχεδόν με βοηθούσες, διότι είχα τρακ απέναντί σου. Ήσουν γλυκός άνθρωπος, ερχόσουν με καλή πρόθεση, δεν ξέρω μέσα σου εάν σκεφτόσουν: "Τώρα, τι θα πούμε με αυτό το κορίτσι που μόλις έχει ξεκινήσει και δεν με ξέρει πολύ καλά;". Είμαι σίγουρη ότι σκεφτόσουν να με κάνεις να νιώσω χαλαρά, που εγώ ήμουν η οικοδέσποινα, για να έχουμε μία ωραία κουβέντα, να τα πούμε και μετά η καθεμία να προχωρήσει στη δουλειά της», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

«Αυτό ακριβώς σκεφτόμουν γιατί δεν μπορώ να δημιουργήσω τίποτα εάν δεν είμαι μέσα σε αγκαλιά. Όταν είμαι σε αγκαλιά μπορώ να κάνω τα πάντα. Όταν αισθάνομαι αρνητική κατάσταση, αχρηστεύομαι και κάνω μεγάλη προσπάθεια να την υπερνικήσω και να πάω μπροστά. Αποφάσισα ό,τι αρνητικό να φεύγει από τη ζωή μου και να δημιουργώ μόνο θετικές καταστάσεις», απάντησε από την πλευρά της η Κάτια Δανδουλάκη.

Δείτε το ακόλουθο βίντεο από την εκπομπή «Ελένη»:  

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR