counter

Ελένη Μενεγάκη: Μέθυσε στην εκπομπή της (video)

Ελένη Μενεγάκη: Μέθυσε στην εκπομπή της (video)
Ελένη Μενεγάκη: Μέθυσε στην εκπομπή της (video)

Μενεγάκη πίνει

Σε μεγάλα κέφια ήταν η Ελένη Μενεγάκη το μεσημέρι της Τρίτης 28 Ιανουαρίου και δεν σταμάτησε να το δείχνει συνέχεια στην εκπομπή της. Η Ελένη Μενεγάκη, εμφανίστηκε στην στήλη της μαγειρικής φορώντας στενό μπλε φόρεμα με δαντέλα και με την διάθεσή της τόσο ανεβασμένη, όσο δεν την έχουμε ξαναδεί.

Η Ελένη Μενεγάκη πήγε στον Βασίλη Καλλίδη που μαγείρευε κοτόπιτα και άρχισε τα νάζια της τόσο στον μάγειρα, όσο και στον Γρηγόρη Γκουντάρα. Η Ελένη άνοιξε ένα μπουκάλι κρασί κι έβαλε να πιουν, ενώ ξεκίνησε να ζητά... επιβεβαίωση για την αγάπη του Γρηγόρη Γκουντάρα στο πρόσωπό της, ενώ του ευχήθηκε να αποκτήσει και δεύτερο παιδί και μάλιστα αγοράκι. Επίσης, ζήτησε από τον Βασίλη Καλλίδη να της υποσχεθεί πως θα συνεχίσουν την συνεργασία της. Όταν ο μάγειρας της είπε ότι χωρίς αυτήν δεν κάνει, του απάντησε πως αυτό της το έχουν πει ξανά και την πρόδωσαν.

Στην συνέχεια, η Ελένη Μενεγάκη ζήτησε μουσική από τον DJ της εκπομπής και άρχισε τον χορό και τα τσιφτετέλια, φωνάζοντας όλους τους συνεργάτες στην κουζίνα για να πιουν και να διασκεδάσουν! Παράλληλα, θέλησε να επιβεβαιώσει τα αισθήματα της Κατερίνας Ζαρίφη στο πρόσωπό της.

Λίγο μετά, εξήγησε την τεράστια χαρά της, λέγοντας πως η μικρή της κόρη, Βαλέρια, έχει τα γενέθλιά της και κλείνει τα έξι της χρόνια!

Δείτε τι έγινε.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR