counter

Ελένη Μενεγάκη: Με βαθύ ντεκολτέ & σκίσιμο μίλησε στον Μουτσινά για το γάμο, τα χαστούκια & τους παπαράτσι

Ελένη Μενεγάκη: Με βαθύ ντεκολτέ & σκίσιμο μίλησε στον Μουτσινά για το γάμο, τα χαστούκια & τους παπαράτσι
Ελένη Μενεγάκη: Με βαθύ ντεκολτέ & σκίσιμο μίλησε στον Μουτσινά για το γάμο, τα χαστούκια & τους παπαράτσι

Ελένη Μενεγάκη

Καλεσμένη του Νίκου Μουτσινά ήταν η Ελένη Μενεγάκη την Τρίτη 7 Ιανουαρίου στην εκπομπή “Νικ ο΄κλοκ”. H εκθαμβωτική παρουσιάστρια της εκπομπής του Alpha “Ελένη” εισήλθε μέσα στο πλατό της εκπομπής κόβοντας την ανάσα και του Νίκου Μουτσινά αλλά και των τηλεθεατών.

Φορώντας ένα μακρύ μαύρο φόρεμα με ένα βαθύ σκίσιμο στο αριστερό της πόδι κατέβηκε τα σκαλιά απαστράπτουσα και εντυπωσιακή ενώ τα μάτια της πετούσαν σπίθες. Μαυρισμένη και λαμπερή όπως την βλέπουμε το καλοκαίρι φώτισε το πλατό με το χαμόγελό της, ενώ το πληθωρικό της μπούστο έκλεψε την παράσταση.  

Το σύνολο της επιδείκνυε το πληθωρικό της μπούστο και έκανε την Ελένη Μενεγάκη να μοιάζει με το απόλυτο θηλυκό που είχαμε καιρό να δούμε. Το μακιγιάζ της επιμελήθηκε η Ρούλα Σταματοπούλου, ενώ η λαμπερή παρουσιάστρια προετοιμαζόταν και κρατούσε ενήμερα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που πλέον χρησιμοποιεί άψογα.

Αν και τα δυο πρωινά του Mega και του αντ1 αντίστοιχα έχουν εκφράσει πάρα πολλές φορές δημοσίως την επιθυμία τους να την έχουν καλεσμένη καθώς πλέον η Ελένη Μενεγάκη εμφανίζεται μεσημέρι, εκείνη προτίμησε να φιλοξενηθεί στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και να στηρίξει το κανάλι της.

Ο Νίκος Μουτσινάς από την πλευρά του αφού χρειάστηκε ενός λεπτού σιγή για να “χωνέψει” το θέαμα ενώ είχε επιλέξει το… κατάλληλο μακιγιάζ για να πηγαίνει ασορτί με την καλεσμένη του!

Μαζί με την Ελένη Μενεγάκη ξεκίνησαν την ανασκόπηση για τα τηλεοπτικά δρώμενα του 2013 και σχολίασαν με το δικό τους τρόπο. Στην κουβέντα τους συχνά έδιναν και έπαιρναν τα σχόλια περί γάμου και παντρειάς με την Ελένη Μενεγάκη να αυτοσαρκάζεται και να ελίσσεται με τον τρόπο που μόνο αυτή ξέρει.

Έχει άποψη αλλά έχει μάθει να μη μιλάει

Όπως είπε και η ίδια, έχει άποψη, παρατηρεί τα πάντα αλλά προτιμά να μη μιλάει. Υπάρχουν πράγματα που την εκνευρίζουν και την ενοχλούν αλλά δε μιλάει. Τα κρατάει μέσα της. 

"Ανήμερα του Αγιαννιού ρωτάνε ποιος παντρεύεται;"

"Τι έχουν πάθει όλοι σήμερα και με ρωτάνε για το ποιος πνατρεύεται;", αναρωτήθηκε και η ίδια ενώ ο Νίκος Μουτσινάς πήγαινε συνεχώς την κουβέντα στο γάμο. Η Ελένη Μενεγάκη απάντησε με το δικό της τρόπο!

Η γνώμη της για τους τηλεκριτικούς και όσα γράφονται όλα αυτά τα χρόνια

Η ίδια σχολίασε και την κριτική που δέχεται από τους τηλεκριτικούς λέγοντας ότι εκείνοι κάνουν τη δουλειά τους και εκείνη τη δική της και τελικός κριτής είναι ο κόσμος. Βέβαια, θεωρεί ότι κάποιοι ίσως έχουν εμμονή μαζί της!

Το μήνυμα της προς τους παπράτσι: "Αφήστε με να πάρω και ανάσες"

Η Ελένη Μενεγάκη μεταξύ άλλων σχολίασε και το γεγονός ότι το καλοκαίρι βγήκαν πάρα πολλές φωτογραφίες της από τις διακοπές. Όπως είπε και η ίδια, καταλαβαίνει και ΄σεβεται τη δουλειά τους αλλά κάποια στιγμή εκνευρίζεται και αυτή. "Αφήστε με να πάρω και ανάσες και ελάτε πάλι σε δέκα μέρες, αφού πάλι εκεί θα με βρείτε", δήλωσε ενώ εί πε πως πολλοί φίλοι της της λένε "πές μας που θα είσαι για να μην έρθουμε!"

Τα 9 ωραιότερα χρόνια στον Alpha και τα "χαστουκάκια" στη δεκαετία του Αντ1

Απόλυτα ειλικρινής η ελένη Μενεγάκη παραδέχτηκε ότι τα ωραιότερα χρόνια στην καριέρα της ήταν τα 9 χρόνια που βρίσκεται στο κανάλι του Alpha, αφού τότε θεωρεί ότι πάτησε γερά στα πόδια της. Δεν ξεχνά τη δεκαετία του Αντ1 αλλά εκεί όπως είπε μαθήτευσε, έφαγε τα χαστουκάκια της και ζορίστηκε. Ωστόσο, οπλίστηκε με εμπειρία η οποία την έχει κάνει αυτό που είναι σήμερα.

Παντρεύεται ή όχι τελικά;

Δε θα μπορούσε μετά από τη δήλωση - βόμβα που έκανε στην εκπομπή της Τρίτης 7 Ιανουαρίου, με καλεσμένη την Κατερίνα Λέχου, να μην ερωτηθεί για γάμο. Ο Νίκος Μουτσινάς ξεστόμισε την ερώτηση και εκείνη...απάντησε! Τι είπε άραγε;

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR