counter

Ελένη Μενεγάκη – Μάκης Παντζόπουλος: Νέα δεδομένα για το ξενοδοχειακό συγκρότημα στην Άνδρο

Ελένη Μενεγάκη – Μάκης Παντζόπουλος: Νέα δεδομένα για το ξενοδοχειακό συγκρότημα στην Άνδρο
Ελένη Μενεγάκη – Μάκης Παντζόπουλος: Νέα δεδομένα για το ξενοδοχειακό συγκρότημα στην Άνδρο

Σύμφωνα με την εφημερίδα, Secret και τις αποκλειστικές πληροφορίες της Σπυριδούλας Τριάντου, η Ελένη Μενεγάκη σχεδιάζει να επισκεφτεί ξανά την Άνδρο, ξεκινώντας μαθήματα γιόγκα. Συνεχώς στο πλευρό της και ο εκλεκτός της καρδιάς της, Μάκης Παντζόπουλος.

Στα Άχλα, όχι μόνο ηρεμούν αλλά κάθε χρόνο κάνουν ακόμα καλύτερο το ξενοδοχειακό συγκρότημα, όπου ξεκίνησε πριν χρόνια ο Μάκης Παντζόπουλος και έγινε πια διάσημο με τις επισκέψεις της "ωραίας Ελένης".

Οι διακοπές και η ξεγνοιασιά ξεκινούν πριν την έναρξη της θερινής σεζόν, αφού ήδη βρίσκονται στα Άχλα έμπειροι δάσκαλοι από όλο τον κόσμο, καθώς φιλοξενεί εκδρομές με θέμα τη γιόγκα και τον διαλογισμό που διοργανώνονται από ολιστικά κέντρα ή ατομικούς καθηγητές. Σκοπός του ξενοδοχειακού συγκροτήματος είναι να προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία που θα αλλάξει τη ζωή των επισκεπτών. Τα μαθήματα γίνονται σε κυκλικές μογγολικές σκηνές «Yurts», δεν έχουν καμία σχέση με τις συμβατικές σκηνές που αγοράζεις από τα εποχιακά, κάτω από τη σκιά των γιγαντιαίων πλατάνων, δίπλα στον καταρράκτη ή κοντά στον φάρο τη φόρμα τους στο φυσικό περιβάλλον.

Η Ελένη θέλει να συμμετέχει και η ίδια σε ένα από τα προγράμματα που έχουν μεγάλη ζήτηση και αν τα καταφέρει, θα βρεθεί στην Άνδρο τον επόμενο μήνα. Η όμορφη παρουσιάστρια έχει ήδη σκεφτεί τις αλλαγές που θα κάνει στον βιότοπο και τις «προσθέσεις» που θέλει να επιμεληθεί η ίδια αφού μαζί με τον σύζυγό της, έχουν αποφασίσει κάθε χρόνο να κάνουν μικρές αλλαγές, ώστε οι πιστοί επισκέπτες τους να βλέπουν τον χώρο ανανεωμένο και πάντα εντυπωσιακό.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR