counter

Ελένη Μενεγάκη: Η πρώτη συνέντευξη μετά από ενάμιση χρόνο σιωπής

Ελένη Μενεγάκη: Η πρώτη συνέντευξη μετά από ενάμιση χρόνο σιωπής
Ελένη Μενεγάκη: Η πρώτη συνέντευξη μετά από ενάμιση χρόνο σιωπής

Ελένη Μενεγάκη

Συνέντευξη στο περιοδικό «Γυναίκα» και στους Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο και Κάλλια Καστάνη παραχώρησε η Ελένη Μενεγάκη μιλώντας για όλα. Μετά από ενάμιση χρόνο έσπασε τη σιωπή της και αποκάλυψε τι συμβαίνει στην ζωή της σε προσωπικό αλλά και επαγγελματικό επίπεδο.

 Η 45χρονη ξανθιά παρουσιάστρια δεν δείλιασε να απαντήσει σε ερωτήσεις που αφορούσαν στην νέα σελίδα που άνοιξε στην ζωή της μαζί με τον Μάκη Παντζόπουλο. Συγκεκριμένα, δήλωσε πως αισθάνεται ευτυχισμένη και δεν της αρέσει να το κρύβει ούτε όμως και να το φωνάζει.

Σχετικά με την εγκυμοσύνη την παραδέχτηκε έμμεσα αφού ανέφερε χαρακτηριστικά: «Να σου πω κάτι παράξενο; Δεν ανησύχησα ούτε μια φορά φέτος πως θα μπορούσε κάποιος, ο οποιοσδήποτε, δημοσιογράφος, ηχολήπτης, καμεραμάν, να σηκώσει το τηλέφωνο και να μιλήσει στον Τύπο για το προσωπικό μου θέμα.», εννοώντας φυσικά την εγκυμοσύνη της.

Τέλος ανέφερε πως γενικά είναι ευπροσάρμοστος άνθρωπος και με αυτόν τον τρόπο καταφέρνει να αντιμετωπίζει τις δυσκολίες στην ζωής της. Μπορεί στην εκπομπή της να διασκεδάζει όμως αυτό δεν σημαίνει πως στην ζωή της είναι όλα «ρόδινα».

Έχει πάρει πολλές σημαντικές αποφάσεις στη ζωή της που τις στήριξε και όπως παραδέχτηκε πλήρωσε το τίμημα. «Οικογένεια είναι ένας πυρήνας ανθρώπων που τους συνδέει η πραγματική αγάπη, που προσφέρουν ευτυχία και στήριγμα ο ένας στον άλλον. Το πιο δυνατό πράγμα μας! Και δεν είναι αυτό που ορίζει ένα χαρτί, αλλά ό,τι εμπεριέχει τα παραπάνω.» Ήταν τα λόγια της για την οικογένεια της. Αποδεικνύοντας ότι η αυθεντικότητα των συναισθημάτων έχει μεγάλη σημασία για εκείνη.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR