counter

Ελένη Μενεγάκη: Η on air εξομολόγηση- “Δεν θέλω να σας βαραίνω…”

Ελένη Μενεγάκη: Η on air εξομολόγηση- “Δεν θέλω να σας βαραίνω…”
Ελένη Μενεγάκη: Η on air εξομολόγηση- “Δεν θέλω να σας βαραίνω…”

Το μεσημέρι της Τετάρτης στην εκπομπή “Ελένη” η Ελένη Μενεγάκη καλησπέρισε τους τηλεθεατές με διαφορετική διάθεση, σε σύγκριση με τις προηγούμενες ημέρες.

Η παρουσιάστρια ασχολήθηκε κι εκείνη με τον πόλεμο στην Ουκρανία και σήμερα εξομολογήθηκε πως κάθε μέρα σκέφτεται το γεγονός ότι υπάρχουν άνθρωποι που δεν είναι καλά για πολλούς λόγους. Έτσι λοιπόν, όπως είπε επιθυμεί να μοιράσει χαμόγελα στο τηλεοπτικό κοινό.

«Καλησπέρα σας και καλώς μας ήρθατε. Ξέρω σκέφτεστε “τι συνέβη πάλι σε αυτήν και ανέβασε πάλι τόνους φωνής, πώς βγήκε πάλι με χαμόγελα”. Θα σας πω. Μέσα μας μπορεί όλοι να κουβαλάμε και όχι μόνο τώρα, τις έγνοιες του, τις στενοχώριες του... Πόσες φορές όμως λέμε ότι αφηνόμαστε σε αυτό και μας πάει κάπου που δεν είναι καλά. Άρα τι πρέπει να κάνουμε; Σκέφτομαι κάθε μέρα, ότι ξεκινάω μία εκπομπή που όλοι γνωρίζετε πώς είναι, τι είναι, τι κάνει.

Σκέφτομαι και λέω ότι υπάρχουν άνθρωποι που μπορεί να μην είναι πραγματικά και ουσιαστικά καλά για πολλούς διαφορετικούς λόγος. Τι πρέπει να κάνουμε, όταν αισθανόμαστε έτσι; Νομίζω και έτσι σκέφτομαι -μπορεί αύριο να σας λέω άλλα γιατί πάει μαζί συναίσθημα, καρδιά, λογική και εγκέφαλος- ότι σήμερα θέλω να σας δώσω χαμόγελο. Θέλω να δώσω ουσιαστικό χαμόγελο και θέλω να το πάρω και από την παρέα μου αλλά και από εσάς.

Δεν θέλω ούτε να σας βαραίνω που δεν χρειάζεται να λέω λόγια, γιατί μετά από τόσα χρόνια σχέσης που έχουμε και πέντε λεπτά να περάσεις από αυτή την εκπομπή νομίζω έχεις φωτογραφίσει και νιώθεις μέσα από τα μάτια μου. Όχι. Μαζί θα πάμε και μαζί θα προχωρήσουμε να βρούμε τον ρυθμό μας. Να αρχίσουμε να ξανασκεφτόμαστε και να κάνουμε ωραίες σκέψεις. Μου έρχεται π.χ. ένα Σαββατοκύριακο που μετά έχει Καθαρά Δευτέρα», είπε η Ελένη Μενεγάκη και συνέχισε με τη θεματολογία της εκπομπής της.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR