counter

Ελένη Μενεγάκη: Η απάντησή της στην ανάρτηση του Άγγελου Λάτσιου για τα γενέθλιά της

Ελένη Μενεγάκη: Η απάντησή της στην ανάρτηση του Άγγελου Λάτσιου για τα γενέθλιά της
Ελένη Μενεγάκη: Η απάντησή της στην ανάρτηση του Άγγελου Λάτσιου για τα γενέθλιά της

Τη δική της απάντηση κάτω από την τρυφερή ανάρτηση του Άγγελου Λάτσιου για τα γενέθλιά της, έδωσε η Ελένη Μενεγάκη στον μονάκριβο γιο της και ήταν πολύ συγκινητική.

Η καταξιωμένη παρουσιάστρια που δεν έκρυψε ποτέ τη μεγάλη αδυναμία που έχει και για τα τέσσερα παιδιά της, αποφεύγει να εκφράζεται πλέον δημοσίως σχετικά με την προσωπική της ζωή, ωστόσο αυτή τη φορά έκανε μια εξαίρεση.

Δείτε επίσης ΕΔΩ: Η Ελένη Μενεγάκη έχει γενέθλια - 15Ο φωτογραφίες από τη λαμπερή ζωή της

«Happy birthday to this star ❤🎂 51 never looked prettier! 🎂💎 Χρόνια πολλά! Σ’ αγαπώ πολύ και θα είμαι ο μεγαλύτερος θαυμαστής σου για πάντα!❤❤», είχε γράψει αρχικά ο 18χρονος γιος της Ελένης Μεναγάκη. 

«Παιδί μου ❤❤❤❤❤❤❤ μονάκριβο αγόρι μου 💋💋💋💋💋💋💋💋», του απάντησε ύστερα από λίγη ώρα η παρουσιάστρια που φέτος περνάει τον χρόνο της με την οικογένειά της, μακριά από την τηλεόραση. 

Δείτε το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη κάτω από την ανάρτηση του Άγγελου Λάτσιου: 

Νέο FTHIS APP!

Κατέβασε στο κινητό σου δωρεάν την εφαρμογή του Fthis μέσα από τo Google Play Store και το App store, για να είσαι πάντα ενημερωμένος για τα τελευταία νέα των αγαπημένων σου celebrities, τις εξελίξεις γύρω από τη showbiz και για όλες τις νέες τάσεις στη μόδα και την ομορφιά.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR