counter

Ελένη Μενεγάκη για Χριστίνα Μπόμπα: “Ο τρόπος μου ήταν διακριτικός τόσα χρόνια. Δεν θα κάτσω να κολλήσω με έξι- εφτά σχόλια”

Ελένη Μενεγάκη για Χριστίνα Μπόμπα: “Ο τρόπος μου ήταν διακριτικός τόσα χρόνια. Δεν θα κάτσω να κολλήσω με έξι- εφτά σχόλια”
Ελένη Μενεγάκη για Χριστίνα Μπόμπα: “Ο τρόπος μου ήταν διακριτικός τόσα χρόνια. Δεν θα κάτσω να κολλήσω με έξι- εφτά σχόλια”

Στο επίκεντρο βρέθηκε τις τελευταίες ώρες η Χριστίνα Μπόμπα.

Συγκεκριμένα, όλα ξεκινήσαν όταν η influencer δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες της από την Ιταλία, με ένα ρούχο, που κατά τη γνώμη κάποιων ήταν αποκαλυπτικό και δεν ταίριαζε με την εικόνα της σωστής μάνας.

Το μεσημέρι της Τρίτης 31 Μαΐου η Ελένη Μενεγάκη και οι συνεργάτες της στην εκπομπή “Ελένη” σχολίασαν τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε η Χριστίνα Μπόμπα.

Όσα είπαν η Ελένη Μενεγάκη και οι Χρυσικοπούλου-Ουγγαρέζος

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Ελιάνα Χρυσικοπούλου είχαν μια έντονη διαφωνία για το εν λόγω θέμα.

Από την πλευρά του, ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος τόνισε πως εκείνος θα έσβηνε τα αρνητικά σχόλια που υπήρχαν κάτω από την ανάρτηση και θα ανέβαζε και άλλες παρόμοιες φωτογραφίες.

Εκείνη τη στιγμή, η Ελένη Μενεγάκη συμφώνησε με την κριτικό κινηματογράφου και είπε: «Εγώ έτσι σκέφτομαι και αυτός είναι ο τρόπος διακριτικά και μαζεμένα τόσα χρόνια. Ο καθένας πρέπει να σκέφτεται και να κρίνει για τον εαυτό του πώς θέλει να κινηθεί όσον αφορά σε αυτό το κομμάτι για τα social media. Όλοι τα ίδια σκεφτόμαστε. Αν δεν σας άκουγα στις διαφημίσεις να διαφωνείτε-συμφωνείτε γι’ αυτό το θέμα, δεν θα το γνώριζα. Νομίζω αν κάποια πράγματα είναι μικρά μέσα στα πολλά, δηλαδή υπάρχουν μέσα στα πάρα πολλά σχόλια και τα τίποτα -όπως τα αποκαλώ εγώ- ούτε καν τα κοιτάς.

Πριν 15 χρόνια ήμουν καλεσμένη στον Χατζηνικολάου και μου έλεγε τότε –είχα 2 παιδιά τότε- και μου έλεγε για τα μίνι που φορούσα. Εγώ του απαντούσα ότι είναι το μίνι της μάνας, εγώ έτσι το δήλωσα. Έσκασα το χαμόγελό μου και τελείωσε. Εντάξει, πλάκα κάναμε. Ήταν και άλλοι καιροί τότε. Σταμάτα ρε Ελιάνα να είσαι τόσο ευαίσθητη. Και τώρα φοράω μία μπλούζα με έναν ώμο έξω και θα μου πει κάποιος ότι το ένα μου χέρι είναι έξω και είναι γυμνό. Θεωρώ ότι δεν προσβάλλω κανέναν και ούτε τον εαυτό μου, έχω την άποψή μου, δεν ενοχλώ κανέναν. Δεν θα κάτσω να κολλήσω με έξι- εφτά σχόλια. Κάποιος όμως που δε νιώθει καλά θα πρέπει να απαντήσει. Εγώ νομίζω ότι πρέπει να ακούμε το μέσα μας σε αυτά τα πράγματα, από τη στιγμή που μπαίνουμε στο παιχνίδι των social media αλλιώς να είμαστε εκτός».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR