counter

Ελένη Μενεγάκη: "Δεν ισχυεί ούτε η εγκυμοσύνη, ούτε η αποβολή"

Ελένη Μενεγάκη: "Δεν ισχυεί ούτε η εγκυμοσύνη, ούτε η αποβολή"
Ελένη Μενεγάκη: "Δεν ισχυεί ούτε η εγκυμοσύνη, ούτε η αποβολή"

Ελένη Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη μέσα από το περιοδικό People που κυκλοφορεί την Κυριακή 13 Οκτωβρίου με το Πρώτο μιλά για όλα: για την φημολογούμενη εγκυμοσύνη και αποβολή της, για την δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύζυγό της Γιάννη Λάτσιο και για τις διακυμάνσεις του βάρους της και τις νέες δραστηριότητες που συμπεριέλαβε στην καθημερινότητά της για να το διατηρεί στα επιθυμητικά για εκείνη επίπεδα.

Η παρουσιάστρια διέψευσε ευθέως και κατηγορηματικά τις φήμες που την ήθελαν να κυοφορεί το παιδί του συντρόφου της Μάκη Παντζόπουλου. Τα παραπανήσια κιλά που μπορεί να προστέθηκαν στην σιλουέτα της κατά την διάρκεια του καλοκαιριού προήλθαν από χαλάρωση και ανεμελιά όχι λόγω κυήσεως. Η παρουσιάστρια αμέσως προχώρησε σε δίαιτα αποβάλλοντάς τα. Η φημολογία της αποβολής ήταν εκτός πραγματικότητας και η απώλεια βάρους δεν προήλθε από εκεί.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά: "Δεν ισχύει ούτε η εγκυμοσύνη ούτε η αποβολή, ούτε η παρούσα ούτε οι προηγούμενες, όπως έχει κατ’ εξακολούθηση γραφτεί. Θέλω αν αρέσω στον εαυτό μου, θέλω να με προσέξω περισσότερο και η εικόνα μου με τα επιπλέον κιλά δεν μου άρεσε. Είχα χτυπήσει κόκκινο και ένιωθα περίεργα με το σώμα μου. Έτσι κατέφυγα στον διατροφολόγο Ηλία Σακκά ο οποίος με έχει βοηθήσει στο παρελθόν να χάσω κιλά, ύστερα από τις τρεις εγκυμοσύνες μου. Κατάφερα να χάσω μέχρι σήμερα τα πέντε σε διάστημα ενός μήνα. Θέλω όμως να καταλάβει ο κόσμος ότι κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός. Ο Ηλίας έφτιαξε ένα διαιτολόγιο με τρία γεύματα την ημέρα, σύμφωνα με τις δικές μου ανάγκες και επιθυμίες για φαγητό και με γνώμονα τον καλό μου μεταβολισμό. Κάτι ακόμα που εγώ δεν είχα ποτέ ήταν η γυμναστική. Την απέφευγα συστηματικά. Μέχρι που τον Ιούνιο έκανα πιλάτες. Υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι θα επιστρέψω. Και πράγματι, μετά τις διακοπές μου, κάνω με ευχαρίστηση πιλάτες δύο φορές την εβδομάδα και νιώθω ότι μου κάνει καλό. Αισθάνομαι πιο καλά με το σώμα μου ακόμα και με τον τρόπο που σκέφτομαι και περπατάω."

Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων επιβεβαιώνει και την δικαστική διαμάχη στην οποία βρίσκεται με τον πρώην σύζυγό της δηλώνοντας : "Δικαστική διαμάχη, ναι, υπάρχει, αλλά αφορά εμάς και κανέναν άλλο". Μάλιστα όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο υπογράφων το άρθρο δημοσιογράφος Άρης Καβατζίκης, τα θέματα που για την επίλυσή της έχουν πάρει την δικαστική οδό δεν έχουν να κάνουν με το διαζύγιό τους που εκδόθηκε το 2010.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR