counter

Ελένη Μενεγάκη: Αποκάλυψε τί την εκνευρίζει στον Μάκη Παντζόπουλο. (Video)

Ελένη Μενεγάκη: Αποκάλυψε τί την εκνευρίζει στον Μάκη Παντζόπουλο. (Video)
Ελένη Μενεγάκη: Αποκάλυψε τί την εκνευρίζει στον Μάκη Παντζόπουλο. (Video)

Ελένη Μενεγάκη

Έβγαλε το άχτι της η γυναίκα! Τα είπε και έφυγαν από μέσα της. Ο λόγος για την Ελένη Μενεγάκη που παθιασμένη χτυπούσε το χέρι της στο τραπέζι της εκπομπής της με αφορμή τις παραξενιές της και όλα όσα την ενοχλούν στο σύντροφο της, Μάκη Παντζόπουλο αλλά και γενικότερα στο σπίτι.

Η λαμπερή παρουσιάστρια με αφορμή τη σειρά του Alpha, “Μην αρχίζεις τη μουρμούρα”, παρότρυνε τους συνεργάτες της εκπομπής της να αποκαλύψουν τι τους ενοχλεί στους συντρόφους τους. Αυτό που δεν περιμέναμε όμως με τίποτα ήταν να δούμε την Ελένη Μενεγάκη να “μουρμουρίζει” και να μοιράζεται με το τηλεοπτικό κοινό τις παραξενιές της.

Η εικόνα ήταν άκρως απολαυστική, με την Ελένη Μενεγάκη να πηγαίνει πάνω – κάτω, να κουνάει χέρια και να μιλάει με τόση παραστατικότητα που πραγματικά δεν ξέρουμε αν την ίδια άποψη θα είχε και ο Μάκης Παντζόπουλος.

“Με ενοχλεί η ντουλάπα αν δεν κλείνει”, είπε ωρυόμενη η Ελένη και χτυπώντας το χέρι της στο τραπέζι.

“Περνάω να πάω στο μπάνιο και βλέπω την ντουλάπα ανοιχτή με το φωτάκι; Μου γυρνάει το μάτι. Έχω βαρεθεί να λέω σε όλους “κλείστε την ντουλάπα”, συνέχισε η παρουσιάστρια κουνώντας έντονα τα χέρια της.

Άλλη εμμονή της Ελένης Μενεγάκη είναι τα ανοιχτά φώτα!

“Γυρνάω όλο το σπίτι και κλείνω τα φώτα”, λέει και ενώ δεν προλαβαίνει κανείς να σχολιάσει περνάει αμέσως στο επόμενο θέμα. Η οδοντόπαστα! Η ίδια περιγράφει:

“Δε θέλω να την πατάνε στη μέση, θέλω να την σπρώχνουν από κάτω προς τα πάνω”.

Και ενώ μιλούσε ακατάπαυστα να σου κι άλλη παραξενιά. Η βρύση!

“Γιατί να μην κλείνεις τη βρύση με το νερό όταν πλένεις τα δόντια σου; Βαριέσαι να την ξανανοίξεις;” είπε η Ελένη Μενεγάκη και άφησε άφωνους τους συνεργάτες της οι οποίοι ήταν έτοιμοι να ξεσπάσουν σε γέλια. Από αυτά και μόνο είναι εύκολο να συμπεράνουμε ποιος διαχειρίζεται τα οικονομικά αλλά και όλο το σπίτι!

Τη συζήτηση ήρθε να αποτελειώσει ο Γρηγόρης Γκουντάρας. Ενώ η παρουσιάστρια έβγαζε το άχτι της ο Γρηγόρης Γκουντάρας… το “αγγούρι” του. Τον ενοχλεί που η σύζυγος του “κραπανάει” το αγγούρι μέσα στο αυτί του.  

 Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR