counter

Ελένη Μενεγάκη: Αποκάλυψε σε ποιόν μοιάζει η κόρη της Μαρίνα

Ελένη Μενεγάκη: Αποκάλυψε σε ποιόν μοιάζει η κόρη της Μαρίνα
Ελένη Μενεγάκη: Αποκάλυψε σε ποιόν μοιάζει η κόρη της Μαρίνα

Η Ελένη Μενεγάκη τη φετινή σεζόν αποφάσισε να απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα και θέλησε να περάσει περισσότερο χρόνο με την αγαπημένη της οικογένεια.

Έτσι λοιπόν, η καθημερινότητά της έχει αλλάξει και πλέον ζει όμορφες και μοναδικές στιγμές με τα παιδιά και τον σύζυγό της.

Μπορεί η λαμπερή παρουσιάστρια να μην καλησπερίζει μέσα από την μικρή οθόνη τους θαυμαστές της, ωστόσο τους ενημερώνει για τη ζωή της μέσα από τα social media, δημοσιεύοντας διάφορες φωτογραφίες και βίντεο.

Χαρακτηριστικό είναι, πως σε διάφορες αναρτήσεις που κάνει δεν διστάζει να απαντά στα σχόλιά τους και μάλιστα να ανοίγει και διάλογο μαζί τους.

Σήμερα, η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με την κόρη της Μαρίνα. Η ίδια ποζάρει με την μικρή της πριγκίπισσα, φορώντας και οι δύο μάσκες προστασίας.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το ποστ αυτό της Ελένης Μενεγάκη συγκέντρωσε χιλιάδες like και σχόλια.

Ανάμεσα στα σχόλια που διάβασε η Ελένη, η ίδια θέλησε να αναφέρει σε ποιόν μοιάζει η Μαρίνα.

«Νομίζω ότι μοιάζει στα μάτια του μπαμπά της.. τα χρώματα δικά σου, βέβαια.. κουκλίτσα» της έγραψε μια διαδικτυακή της φίλη με εκείνη να απαντά, «Έχει το χρώμα των ματιών μου, ο μπαμπάς έχει πράσινα μάτια!».

Από την άλλη, μια κυρία της απάντησε: «το βλέμμα του μπαμπά της όμως!!! αυτό φαίνεται ξεκάθαρα», με την Ελένη  να το επιβεβαιώνει γράφοντας: «σίγουρα».

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR