counter

Ελένη Μενεγάκη: Αποκάλυψε ποιος κέρδισε το φλουρί και ανέφερε άγνωστες λεπτομέρειες από το ταξίδι της!

Με ανανεωμένη διάθεση και με ένα τεράστιο χαμόγελο καλησπέρισε τους τηλεθεατές της, το μεσημέρι της Τετάρτης, η Ελένη Μενεγάκη.

Η ξανθιά παρουσιάστρια επέστρεψε από τις διακοπές της και πέρασε την δεύτερη μέρα του έτους με τους συνεργάτες της, στο πλατό της εκπομπή της.

Κατά την διάρκεια της συζήτησης που αφορούσε τις διακοπές των Χριστουγέννων η ίδια αποκάλυψε μερικά περιστατικά που συνέβησαν σε αυτήν και στην οικογένεια της, ενώ ανέφερε και ποιος κέρδισε το φλουρί.

«Εμείς κόβουμε δύο, στην πρώτη στην πολύ στενά οικογενειακή, το φλουρί το κέρδισε η Βαλέρια, πολύ χάρηκα. Εμείς δεν κλέβουμε, σε οποίον τύχει να ξέρουμε πραγματικά ποιος έχει την τύχη. Είδατε τα χάλια μου; Έχω φόβο με το ύψος. Έχω έναν άνθρωπο όπου ξεμυαλίζει τα παιδιά μου και λέει πάμε να κάνουμε αυτό, πάμε να κάνουμε εκείνο. Λέει η Βαλέρια θέλω να το κάνω, αλλά μαμά να το κάνεις εσύ πρώτη. Αφού δεν φοβάμαι τα αεροπλάνα γιατί να μη το κάνω. Αλλά σου λέει το βλέπεις τον γκρεμό; τρέχα. Τα είδα όλα. Όταν είσαι ψηλά είναι υπέροχα», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR