counter

Ελένη Καρποντίνη: Αποκαλύπτει τι συνέβη κι έμεινε εκτός από το πάνελ της Σάσας Σταμάτη!

Πολύς ντόρος γίνεται στην αρχή κάθε σεζόν, για τους ανθρώπους που θα πλαισιώνουν τους κεντρικούς παρουσιαστές των τηλεοπτικών εκπομπών.
Όπως έγινε γνωστό λίγες εβδομάδες πριν, στην ομάδα της Σάσας Σταμάτη θα βρίσκονταν ο Δημήτρης Μηλιόγλου, ο Παναγιώτης Τάτσης, η Ιλένια Ουίλιαμς και η Ελένη Καρποντίνη, με την τελευταία να μένει εκτός λίγο πριν η εκπομπή βγει στον αέρα.
 
“Την πήραν τηλέφωνο από τον ΣΚΑΪ και της είπαν ότι περιορίστηκε το budget, οπότε αναγκαστικά δεν θα μπορείς να είσαι μαζί μας. Εγώ μίλησα με επικεφαλή της εκπομπής, ο οποίος μου είπε ότι άλλαξε τελικά το concept της εκπομπής, δεν ήταν το budget. Θεώρησαν ότι δεν υπάρχει λόγος για το τέταρτο πρόσωπο”.
 
Το πρωί της Παρασκευής η Ελένη Καρποντίνη, μίλησε στην εκπομπή Happy Day και στο Μιχάλη Πλεμμένο όπου δήλωσε: “Έκανα δοκιμαστικό, πέρασα για λίγο, πήγα στην πρώτη σύσκεψη, τους γνώρισα και τη Δευτέρα που ήταν να πάω να υπογράψω και να συζητήσω τα οικονομικά, με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι κόβεται το budget και δεν γίνεται να είμαι. Η Σάσα στεναχωρήθηκε πολύ, με πήρε τηλέφωνο και όντως ήθελε πολύ να είμαι.Μπορεί να βρεθούμε στο μέλλον τηλεοπτικά”! 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR