counter

Ελένη Καρακάση: "Ακούστηκε ότι έκανα απόπειρα αυτοκτονίας γιατί μάλωσα με τον άντρα μου"

Ελένη Καρακάση: "Ακούστηκε ότι έκανα απόπειρα αυτοκτονίας γιατί μάλωσα με τον άντρα μου"
Ελένη Καρακάση: "Ακούστηκε ότι έκανα απόπειρα αυτοκτονίας γιατί μάλωσα με τον άντρα μου"

Η Ελένη Καρακάση βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» την Πέμπτη 7/12 και αποκάλυψε στους παρουσιαστές το πιο ακραίο πράγμα που έχει ακουστεί για εκείνη!

Όσα είπε η Ελένη Καρακάση

«Ήταν μια συνθήκη που κυκλοφόρησε πολύ περίεργα μέσα στον χώρο μας. Πήγαινε μέσα στον κύκλο τον ηθοποιών. Ευτυχώς δεν είχε πάει παραέξω. Έπαιζα τότε στο παιδικό με τη Σοφία Σπυράτου. Ξεκίνησα στις 8 το πρωί να φύγω για να πάω να πάρω το αυτοκίνητο, να πάω στο θέατρο.

Άκουγα λίγη φασαρία στην είσοδο. Βλέπω κόσμο κάτω στην είσοδο και κόσμο έξω από την είσοδο. Είχε χαλάσει η κλειδαριά της εισόδου. Εγώ κουρασμένη, γιατί το προηγούμενο βράδυ με τον άντρα μου και τη Τζένη Διαγούπη τραγουδάγαμε σε ένα μαγαζί. Είχα γυρίσει στο σπίτι στις 5 το πρωί και είχα βάλει το ξυπνητήρι στις 7. Δεν είχα κοιμηθεί καθόλου, που σημαίνει ότι το μυαλό μου είχε φρικάρει.

Δεν είχαν πάρει τον κλειδαρά, αλλά εγώ έπρεπε να φύγω. Παίρνω τον κλειδαρά, ο οποίος όμως αργούσε. Είχε πάει 9. Εγώ είχα πάθει τέτοια υστερία, που δεν σκέφτηκα να πάω πάνω να ετοιμαστώ, και να πάρω να πω ότι κάποια στιγμή θα έφτανα, να με περιμένουν με το μικρόφωνο και το κοστούμι για να βγω κατευθείαν στη σκηνή.

Δείτε επίσης - Σοκάρει η Ελένη Καρακάση: "Ήμουν απελπισμένη, πήγαινα και έκλαιγα στους γιατρούς…"

Παίρνω λοιπόν την απόφαση, στο παράθυρο που έχουμε ανάμεσα στο ισόγειο και τον πρώτο, στο πίσω μέρος της πολυκατοικίας, να κρεμαστώ και να κατέβω κάτω. Το μόνο σωστό που έκανα ήταν ότι έβαλα αθλητικά παπούτσια. Κρεμάστηκα λοιπόν, και όπως έκανα πίσω, δεν είχα υπολογίσει ότι πίσω βρισκόταν η σκάλα που βγαίνει στο λεβητοστάσιο  και είχε και κάτι τούβλα, Σκουντουφλάω και σκίζω το κεφάλι μου στη σωλήνα του φυσικού αερίου και είναι όλοι από πάνω που λένε “Ελένη μη το κάνεις” και μετά ουρλιάζουν γιατί είμαι γεμάτη αίματα.

Ζήτησα ένα τηλέφωνο, πήρα μόνη μου το 166, βγήκα μπροστά χωρίς παλτό, γιατί το χα βγάλει να είμαι και ελαφριά να μπορώ να πηδήξω άνετα… Ήρθαν και με πήραν και έκανα 7 ράμματα. Πήρα μετά στην παραγωγή στο θέατρο να τους πω τι έκανα για να είμαι στην ώρα μου στην παράσταση. Αλλά αυτό, από στόμα στο στόμα έφτασε ότι έκανα απόπειρα αυτοκτονίας γιατί πήδηξα από το μπαλκόνι, γιατί μάλωσα με τον άντρα μου και με κλείδωσε απ’ έξω» ανέφερε η Ελένη Καρακάση.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε η Ελένη Καρακάση:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR