counter

Ελένη Γερασιμίδου: Ο σύζυγός της, Αντώνης Ξένος και η κόρη τους μιλούν για την προσαγωγή τους στη ΓΑΔΑ

Ελένη Γερασιμίδου: Ο σύζυγός της, Αντώνης Ξένος και η κόρη τους μιλούν για την προσαγωγή τους στη ΓΑΔΑ
Ελένη Γερασιμίδου: Ο σύζυγός της, Αντώνης Ξένος και η κόρη τους μιλούν για την προσαγωγή τους στη ΓΑΔΑ

Στη ΓΑΔΑ προσήχθησαν την Κυριακή 12/11 ο Αντώνης Ξένος, η σύζυγός του, Ελένη Γερασιμίδου και η κόρη τους, Αγγελική Ξένου για εξακρίβωση στοιχείων αφού ύψωσαν την Παλαιστινιακή σημαία έξω από την πρεσβεία του Ισραήλ.

Η οικογένεια λίγο αργότερα αφέθηκε ελεύθερη ενώ ο ηθοποιός Αντώνη Ξένος και η κόρη του μίλησαν το πρωί της Δευτέρας 13/11 στην εκπομπή « Super Κατερίνα» για όλα αυτά που έζησαν!

Αντώνης Ξένος & Αγγελική Ξένου - Μιλούν για την προσαγωγή τους στη ΓΑΔΑ

«Αντί να είμαστε στη Γάζα, βρεθήκαμε στη ΓΑΔΑ» είπε αρχικά ο Αντώνης Ξένος ενώ η κόρη του τόνισε: «Περνώντας από την Πρεσβεία του Ισραήλ, υψώσαμε την Παλαιστινιακή σημαία. Μετά από λίγα λεπτά, στην Πανόρμου, κοντά στην Αλεξάνδρας, ακούσαμε μια δειλή σειρήνα. Αναρωτηθήκαμε τι έγινε. Είχε πάρα πολλή κίνηση γιατί ήταν κλειστοί οι δρόμοι και εξαιτίας του Μαραθωνίου. Όταν φτάσαμε λίγο πριν τη ΓΑΔΑ, μας σταμάτησαν και μας είπαν να κάνουμε λίγο στην άκρη. Εκεί, ζήτησαν την ταυτότητά μου. Τους ρώτησα γιατί και μου είπαν πως πρόκειται για μια εξακρίβωση στοιχείων. Μας ρώτησαν αν σηκώσαμε την Παλαιστινιακή σημαία και απάντησα καταφατικά, δε το αρνήθηκα. Ούτε βόμβες έχουμε, ούτε τρομοκράτες είμαστε, δηλώνουμε όπως όλος ο ελληνικός λαός την αλληλεγγύη μας στον παλαιστινιακό λαό».

Δείτε επίσης - Αγγελική Ξένου: Η ανάρτηση της κόρης της Ελένης Γερασιμίδου για την προσαγωγή στη ΓΑΔΑ

«Στη συνέχεια ανεβήκαμε στον 5ο όροφο, έγινε αυτή η τυπική διαδικασία διασταύρωσης των στοιχείων και μετά από κάποια ώρα μας αφήσανε» συμπλήρωσε ο Αντώνης Ξένος.

Παράλληλα η κόρη της Ελένης Γερασιμίδου και του Αντώνη Ξένου εξήγησε: «Μας είπαν ότι θεωρήθηκε προκλητική η κίνησή μας».

Δείτε περισσότερα στο ακόλουθο βίντεο:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR