counter

Ελένη Γερασιμίδου: Η αντίδραση όταν την αποκάλεσαν “γιαγιούλα” στο δρόμο

Ελένη Γερασιμίδου: Η αντίδραση όταν την αποκάλεσαν “γιαγιούλα” στο δρόμο
Ελένη Γερασιμίδου: Η αντίδραση όταν την αποκάλεσαν “γιαγιούλα” στο δρόμο

Στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και στον Κυριάκο Θεοδοσίου μίλησε η Ελένη Γερασιμίδου. Μεταξύ άλλων η ηθοποιός αποκάλυψε την αντίδραση που είχε, όταν στον δρόμο, την αποκάλεσαν “γιαγιούλα”.

Διαβάστε επίσης! Η Ελένη Γερασιμίδου για την αδερφή της Νατάσα: "Δεν πιστεύαμε ότι θα φύγει, έφτανε στο τέλος και ζωντάνευε"

Ελένη Γερασιμίδου – Η αντίδρασή της όταν την αποκάλεσαν “γιαγιούλα”

«Θα σου πω τι έγινε προχθές. Είχα πάει στο νοσοκομείο για τον διαβήτη μου. Έβγαινα χαρούμενη και ευχαριστημένη, βαμμένη, όπως είμαι και τώρα, γιατί δεν βγαίνω ποτέ άβαφη, στο σπίτι είμαι πατσαβούρα. Είναι όλοι χαρούμενοι, έχουν δει την προηγούμενη Κυριακή τη “Μουρμούρα” και είναι ενθουσιασμένοι. Αφού περνάω τον πολύ κόσμο ακούω “γιαγιούλα” και γυρνάω χαμογελαστή και λέω: “Ναι, βεβαίως είμαι γιαγιούλα. Έχω εγγόνια από τα ανίψια μου και έχω εγγόνια όλα τα μικρά παιδιά του κόσμου. Είμαι γιαγιούλα και είμαι 74 ετών, τα κλείνω τον Δεκέμβρη”.

Επειδή ξέρω ότι έχω καλό δέρμα για την ηλικία μου χωρίς να κάνω τίποτα, ούτε κρέμες δεν βάζω, κατεβάζω τη μάσκα και της λέω: “Πως σου φαίνομαι; Είμαι όμορφη;”. Δεν είπαν τίποτα, ήταν πιο μεγάλες από εμένα ή τουλάχιστον φαινόντουσαν. Φεύγοντας τους πέταξα “Κουτσομπόλες”! Δεν άντεξα να μην το πω αυτό!», ανέφερε η Ελένη Γερασιμίδου.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε η Ελένη Γερασιμίδου:

Photo Credits: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR