counter

Ελένη Φουρέιρα: Το δημόσιο μήνυμα για το φονικό σεισμό στην Αλβανία

Ελένη Φουρέιρα: Το δημόσιο μήνυμα για το φονικό σεισμό στην Αλβανία
Ελένη Φουρέιρα: Το δημόσιο μήνυμα για το φονικό σεισμό στην Αλβανία

Ο σεισμός των 6,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης στην Αλβανία, έχει συγκλονίσει όχι μόνο την Αλβανία, αλλά και ολόκληρο τον κόσμο. Μέχρι στιγμής ο αριθμός των νεκρών έχει ξεπεράσει τους 40, ενώ ο αριθμός των τραυματιών τους 700. Η μετασεισμική δραστηριότητα είναι ακόμα έντονη στην περιοχή, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι των πληγεισών περιοχών να αναγκάζονται να κοιμηθούν έξω ή να εγκαταλείψουν τις πόλεις που έχουν ισοπεδωθεί τελείως από το σεισμό.

Η ευαισθητοποίηση του κόσμου για τους πληγέντες του φονικού σεισμού είναι μεγάλη και ακόμη και στη χώρα μας έχουν ήδη ξεκινήσει να μαζεύονται τα είδη πρώτης ανάγκης προκειμένου να αποσταλούν στους ανθρώπους που τα χρειάζονται.

 Η Ελένη Φουρέιρα ,μάλιστα η οποία κατάγεται από την Αλβανία , είναι ιδιαίτερα σοκαρισμένη από αυτό που έχει συμβεί στη γειτονική χώρα. Με μια ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η τραγουδίστρια  εξέφρασε τη λύπη της για τα όσα έχουν συμβεί και έγραψε “Προσευχηθείτε για την Αλβανία. Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω”.

Στη συνέχεια, πόσταρε μια φωτογραφία από έναν λογαριασμό ο οποίος συγκεντρώνει χρήματα για τους πληγέντες, προκειμένου να βοηθήσει και αυτή με τον δικό της τρόπο τη χώρα καταγωγής της.

Δείτε τις αναρτήσεις της Ελένης Φουρέιρα:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR