counter

Ελένη Φουρέιρα: Ποζάρει αγκαλιά με τον δύο μηνών γιο της

Ελένη Φουρέιρα: Ποζάρει αγκαλιά με τον δύο μηνών γιο της
Ελένη Φουρέιρα: Ποζάρει αγκαλιά με τον δύο μηνών γιο της

Μπορεί η Ελένη Φουρέιρα να έγινε μητέρα πριν από περίπου δύο μήνες, φέρνοντας στον κόσμο το πρώτο της παιδί, όμως έχει κάνει μια εντυπωσιακή επαναφορά στο σώμα της και μοιάζει… σαν να μην γέννησε ποτέ.

Η τραγουδίστρια είναι φυσικά ξετρελαμένη με τον γιο της, ο οποίος ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο την οικογενειακή της ευτυχία με τον σύντροφό της, Αλμπέρτο Μποτία.

Η Ελένη Φουρέιρα, που κάνει εδώ και μήνες ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και ξεκουράζεται στο σπίτι της, αφιερώνει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί στον γιο της.

Διαβάστε επίσης: Eλένη Φoυρέιρα: Ξεκίνησε να κάνει βάρη για να επαναφέρει το σώμα της μετά τη γέννηση του γιου της (Βίντεο)

Μάλιστα, ο στενός της φίλος Πέτρος Τσαπαρδώνης, το μεσημέρι του Σαββάτου μίλησε μαζί της με βίντεο κλήση και δημοσίευσε στα instastories ένα πολύ τρυφερό στιγμιότυπο. Σε αυτό βλέπουμε την Ελένη Φουρέιρα αγκαλιά με τον δύο μηνών γιο της.

Ελένη Φουρέιρα - Πότε κατάλαβε πως θέλει να αποκτήσει παιδί

Την περίοδο του κορονοϊού η Ελένη Φουρέιρα συνειδητοποίησε την επιθυμία της για δημιουργία οικογένειας. Η ίδια είχε αποκαλύψει λίγο πριν γεννήσει: «Ήταν μια περίοδος μεγάλης ενδοσκόπησης για μένα. Γύρισα στον εαυτό μου και είπα: “Κοίταξε να δεις. Δεν μπορείς να ζεις μόνο για τη δουλειά σου. Δεν μπορείς να ψάχνεις την ευτυχία μόνο σε ένα πράγμα”. Άρχισα έτσι να εξισορροπώ τη ζωή μου και εκτός δουλειάς, η οποία παραμένει η μεγάλη μου καψούρα, αλλά κατάλαβα ότι είχα ανάγκη να δώσω ενέργεια και στην προσωπική μου ζωή. Κάπου εκεί αισθάνθηκα πιο έντονα την ανάγκη να κάνω τη δική μου οικογένεια. Και μέσα σε όλες αυτές τις σκέψεις ήρθε και αυτό το μωρό».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR