counter

Ελένη Φουρέιρα: Οι ευχές των συνεργατών της μετά την γέννηση του γιου της

Ελένη Φουρέιρα: Οι ευχές των συνεργατών της μετά την γέννηση του γιου της
Ελένη Φουρέιρα: Οι ευχές των συνεργατών της μετά την γέννηση του γιου της

Τις πιο όμορφες στιγμές της ζει τις τελευταίες ημέρες η Ελένη Φουρέιρα αφού πριν μέρες έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι καρπό του έρωτά της, από τον Αλμπέρτο Μποτία.

Μάλιστα, οι συνεργάτες της τραγουδίστριας έστειλαν τις ευχές τους μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον ερχομό του γιου της.

Ελένη Φουρέιρα - Οι ευχές των συνεργατών της μιλούν για τη γέννηση του γιου της

«Η Ελένη είναι πολύ φίλη μου, είναι οικογένεια για μένα. Ξέρω πάρα πολύ καλά πόσο ήθελε να ζήσει όλο αυτό και να κάνει ένα παιδί. Ο Θεός την ευλόγησε, το κατάφερε και εύχομαι ό,τι καλύτερο και σε αυτήν και στον Αλμπέρτο, να είναι καλά το παιδάκι τους, καλότυχο» είπε ο Μάριος Ψιμόπουλος.

Δείτε επίσης - Ελένη Φουρέιρα: Πότε θα πάρει εξιτήριο από το μαιευτήριο;

«Μίλησα τυχαία μαζί της, γιατί είδα στον ύπνο μου ότι γέννησε χθες το βράδυ και της έστειλα ένα μήνυμα χωρίς να το ξέρω. Με πήρε μετά και με επιβεβαίωσε! Ήταν πολύ ήρεμη. Μου είπε ότι είναι πανέμορφο το μωρό, το οποίο το πιστεύω και εγώ. Εννοείται» δήλωσε η χορογράφος της τραγουδίστριας, Νεφέλη Θεοδότου.

Ο δημοσιογράφος, Γιάννης Πουλόπουλος αποκάλυψε μάλιστα, πως έστειλε χθες μήνυμα στην Ελένη Φουρέιρα και του απάντησε 7:38 το πρωί.

Δείτε πιο αναλυτικά στο ακόλουθο βίντεο:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR