counter

Ελένη Φουρέιρα: Απαθανατίζει τον 6 μηνών γιο της στο καρότσι και "λιώνει"

Ελένη Φουρέιρα: Απαθανατίζει τον 6 μηνών γιο της στο καρότσι και "λιώνει"
Ελένη Φουρέιρα: Απαθανατίζει τον 6 μηνών γιο της στο καρότσι και "λιώνει"

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της βιώνει η Ελένη Φουρέιρα τους τελευταίους μήνες.

Η τραγουδίστρια πριν από 6 περίπου μήνες έγινε για πρώτη φορά μαμά και κρατάει στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτά της από τον σύντροφό της Αλμπέρτο Μποτία.

Διαβάστε επίσης – Αλμπέρτο Μποτία: Επιστρέφει μόνιμα στην Ελλάδα μετά από πέντε χρόνια

Ελένη Φουρέιρα – Το βίντεο με τον γιο της στο Instagram

Ο μικρός έχει ξετρελάνει την τραγουδίστρια και ο ελεύθερος χρόνος της είναι πάντα αφιερωμένος σε αυτό.  Μάλιστα, η Ελένη Φουρέιρα πολλές φορές μοιράζεται στα social media στιγμιότυπα με τον γιο της και κάτι αντίστοιχο έκανε το μεσημέρι της Δευτέρας.

Η τραγουδίστρια ανέβασε στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο το μωράκι της βρίσκεται στο καρότσι και κουνάει τα ποδαράκια του και η ίδια “λιώνει”, όπως μαρτυράει και το emoji που πρόσθεσε.

Οι δηλώσεις της Ελένης Φουρέιρα για τον γιο της και τον Αλμπέρτο Μποτία

«Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη και πάρα πολύ αγχωμένη. Νιώθω σαν να το κάνω πρώτη φορά, δε μπορώ να το εξηγήσω. Τώρα που με ρωτάτε για το μωρό μπορεί να αρχίσω να κλαίω. Νομίζω ήταν αυτό που έλειπε από τη ζωή μου. Νιώθω πιο ολοκληρωμένη σαν άνθρωπος. Μου έχει φύγει ένα μόνιμο άγχος που είχα για το αν θα τα καταφέρω να γίνω μαμά. Ευχαριστώ πολύ τον Θεό που μου έφερε το παιδί μου, είμαι πολύ ευτυχισμένη, είναι ότι καλύτερο έχει συμβεί στη ζωή μου. Η σχέση μας με τον Αλμπέρτο μετά το μωρό έχει γίνει πολύ καλύτερη. Τον θαυμάζω πολύ περισσότερο, τον αγαπώ πολύ περισσότερο, τον έχω ερωτευτεί πιο πολύ.

Όταν βλέπεις τον άνθρωπο που αγαπάς να είναι τόσο καλός μπαμπάς, νομίζω δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα στον κόσμο. Σήμερα είναι εδώ όλη η οικογένειά μου. Το μωρό, μέχρι πριν 2-3 εβδομάδες ήταν ίδιο ο πατέρας του, όσο μεγαλώνει τον βλέπω και λέω ότι είναι σαν να βλέπω εμένα, όσο μεγαλώνει παίρνει κι από εμένα κάτι, θα είναι μίξη νομίζω. Είμαι κάθε μέρα με το μωρό μου και προσπαθώ να του δώσω ό,τι έχω

Αντιλαμβάνομαι γιατί οι εκπομπές χειρίστηκαν έτσι την εγκυμοσύνη μου, εκείνη την περίοδο ήταν και οι ορμόνες μου και μπορεί να στενοχωρήθηκα αλλά ο καθένας τη δουλειά του κάνει, μπορεί να είναι κάτι που και ο κόσμος να θέλει να το μάθει… Το αν θα γίνει γάμος είναι κάτι πολύ προσωπικό», είχε δηλώσει πρόσφατα η Ελένη Φουρέιρα για τον γιο της και τον σύντροφό της με αφορμή την έναρξη της περιοδείας της.

Photo Credits: Instagram - foureira

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR