counter

Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Τι συμβαίνει με τον φημολογούμενο αρραβώνα τους;

Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Τι συμβαίνει με τον φημολογούμενο αρραβώνα τους;
Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Τι συμβαίνει με τον φημολογούμενο αρραβώνα τους;

Μία από τις πιο δημιουργικές φάσεις της ζωής της περνάει αυτή την περίοδο, η Ελένη Φουρέιρα.

Τις τελευταίες ημέρες τα δημοσιεύματα ήθελαν την γνωστή τραγουδίστρια να δέχτηκε πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της Αλμπέρτο Μποτία.

Μαζί με την επανασύνδεση στις αρχές Δεκεμβρίου υπήρξε και αρραβώνας καθώς ο γνωστός ποδοσφαιριστής έκανε πρόταση γάμου στον έρωτα της ζωής του.

Αυτή τη φορά, ένα ρεπορτάζ της εφημερίδας RealLife και της Κορύνας Μαντάγαρη, διαψεύδει όλα όσα ακούστηκαν , καθώς τίποτα  απο όλα αυτά δεν ισχύει.

«Καταρχάς δεν υπήρξε επανασύνδεση γιατί πολύ απλά το ζευγάρι δεν χώρισε ποτέ. Η Ελένη και ο Αλμπέρτο έχουν ένα πρόγραμμα φορτωμένο απο πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις. Η Ελένη έχει πάρα πολλές συναυλίες και εμφανίσεις εντός και εκτός Ελλάδος, τόσο πλαίσιο της προώθησης της καριέρας της διεθνώς. Ο Αλμπέρτο έχει ως έδρα του τη Σαουδική Αραβία. Αυτό, όμως δεν σημαίνει ότι το ζευγάρι έχει χωρίσει. Αντίθετα, οι δύο τους βρίσκονται σε καθημερινή επικοινωνία και με την πρώτη ευκαιρία συναντιούνται είτε στην Ελλάδα, είτε στην Ισπανία. Όσο για το αν προσχωρήσει η σχέση τους στο επόμενο στάδιο, αυτό του γάμου, τόσο η Ελένη όσο και ο Αλμπέρτο έχουν προτεραιότητα τους της επαγγελματική τους πορεία και μετά την προσωπική.», εξηγεί άνθρωπος του φιλικού κύκλου του ζευγαριού στην εφημερίδα.

Ο Αλμπέρτο Μποτία αυτή την περίοδο βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας, αφού το συμβόλαιο του με την Αλ Χιλάλ ήταν μονοετές και φτάνει στη λήξη του.

Όπως διαβάζουμε στο ίδιο δημοσίευμα, ο ποδοσφαιριστής επιθυμεί να συμφωνήσει με ομάδα της Ελλάδας η της Ισπανίας. Όταν παρθεί η τελική συμφωνία τότε το ζευγάρι θα πάρει τις σημαντικές αποφάσεις στη ζωή του, περνώντας τη σχέση σε άλλο επίπεδο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR