counter

Ελένη Φουρέιρα - Αλμπέρτο Μποτία: Κρίση στη σχέση τους;

Ελένη Φουρέιρα - Αλμπέρτο Μποτία: Κρίση στη σχέση τους;
Ελένη Φουρέιρα - Αλμπέρτο Μποτία: Κρίση στη σχέση τους;

Οργιάζουν τις τελευταίες ημέρες οι φήμες περί χωρισμού της Ελένης Φουρέιρα από τον Αλμπέρτο Μποτία. Όπως αναφέρει με δημοσίευμα της η εφημερίδα Espresso, η τραγουδίστρια και ο ποδοσφαιριστής αντιμετώπιζαν προβλήματα στη σχέση τους από το καλοκαίρι, όμως πριν από λίγες ημέρες ήρθε η οριστική ρήξη μεταξύ τους.

Το σοβαρότερο ήταν η μεγάλη απόσταση που τους χωρίζει, καθώς ο ποδοσφαιριστής πήρε μεταγραφή από τον Ολυμπιακό για την ομάδα Αλ Χιλάλ της Σαουδικής Αραβίας. Όπως γράφει η εφημερίδα, το γεγονός αυτό φαίνεται πώς ενόχλησε εξαρχής την τραγουδίστρια, καθώς τα νέα δεδομένα άλλαξαν άρδην τις ισορροπίες στη σχέση τους, και από εκεί που συζούσαν στη Γλυφάδα, εκείνος έφυγε πολύ μακριά.

Παρά τις προστριβές που δημιουργήθηκαν, τους πρώτους μήνες η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία έκαναν προσπάθειες να κρατήσουν ζωντανή τη σχέση τους, μάλλον όμως δεν τα κατάφεραν, παρόλο που οι συχνές επισκέψεις της τραγουδίστριας στην Ισπανία, έδειχναν να βελτιώνουν το κλίμα μεταξύ τους.

Οι πολλές και απαιτητικές επαγγελματικές υποχρεώσεις και των δύο, η έλλειψη χρόνου και η τεράστια χιλιομετρική απόσταση φαίνεται πώς έδωσαν τη χαριστική βολή στον δεσμό τους, ύστερα από δύο χρόνια, με αποτέλεσμα εδώ και λίγο καιρό να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους.

Να σημειώσουμε πως η ΕλένηΦουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία πάντα κρατούσαν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και μέχρι στιγμές κανείς από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει, αλλά ούτε και διαψεύσει τα όσα λέγονται και γράφονται.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR