counter

"Ελένη" από το "Ρετιρέ": Πώς είναι και τι κάνει σήμερα;

"Ελένη" από το "Ρετιρέ": Πώς είναι και τι κάνει σήμερα;
"Ελένη" από το "Ρετιρέ": Πώς είναι και τι κάνει σήμερα;

Κλαίρη Κατσαντώνη

Μετά τις πολλές και επιτυχημένες εμφανίσεις σε ταινίες αλλά και στην σειρά «Ρετιρέ» που παίζεται μέχρι και σήμερα η Ελένη ή αλλιώς Κλαίρη Κατσαντώνη επέλεξε να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας και να συνεχίσει τη ζωή της μακριά από τον χώρο του θεάματος.

Που βρίσκεται και με τι ασχολείται αυτή τη στιγμή; Σύμφωνα με δημοσίευμα στην εφημερίδα “Espresso”, η ηθοποιός μετά το τέλος της επιτυχημένης σειράς «Ρετιρέ» αποφάσισε πως δεν την ενδιέφερε πλέον ο χώρος. Συνέχισε να μένει στο Παγκράτι όπου και μεγάλωσε σε ένα διαμέρισμα, έναν όροφο πάνω από το διαμέρισμα της μαμάς της και της αδελφής της, της γνωστής δημοσιογράφου και παιδιού – αστέρι των ΜΜΕ Χριστίνας Κατσαντώνη και όταν πλέον γνώρισε τον σύζυγό της η απόφασή της να αφιερωθεί στον γάμο και την οικογένεια ήταν ξεκάθαρη.

Σήμερα έχει αποκτήσει δύο παιδιά και ζει ευτυχισμένη, έχοντας μία φυσιολογική καθημερινή ζωή. Από τους διάσημους φίλους της έχει κρατήσει πολύ καλές σχέσεις με την Τζόυς Ευείδη, με την οποία περνάει πολύ συχνά όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR