counter

Έλενα Χριστοπούλου - Πάνος Καλλίτσης: Αντιμέτωποι με τους ληστές τους τρία χρόνια μετά

Έλενα Χριστοπούλου - Πάνος Καλλίτσης: Αντιμέτωποι με τους ληστές τους τρία χρόνια μετά
Έλενα Χριστοπούλου - Πάνος Καλλίτσης: Αντιμέτωποι με τους ληστές τους τρία χρόνια μετά

Τρία χρόνια μετά το “ματωμένο” σκηνικό της κινηματογραφικής ληστείας στον Λυκαβηττό με θύμα τον κομμωτή των επωνύμων Πάνο Καλλίτση, που λίγο έλειψε να στοιχίσει τη ζωή στον ίδιο και την πρώην σύζυγο του Έλενα Χριστοπούλου που τραυματίστηκε ελαφρά όταν η μία από τις σφαίρες των πιστολέρο, εξοστρακίστηκε, ξαναζωντανεύει.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, το πρωί της ερχόμενης Παρασκευής, στο Α΄ Μεικτό Ορκωτό Εφετείο αναμένεται να ξεκινήσει η δίκη της πολύκροτης υπόθεσης με τους δράστες και τα θύματα να έρχονται για μια ακόμη φορά πρόσωπο με πρόσωπο.

Η Έλενα Χριστοπούλου μιλώντας στο protothema.gr δήλωσε: «Θα παραστώ γιατί θέλω πλέον να τελειώσει αυτή η ιστορία. Είναι μια κατάσταση που δεν ξεχνάς ποτέ. Και μόνο η σκέψη ότι πρέπει να περάσω για μια ακόμα φορά αυτή τη διαδικασία, μόνο κακό μου κάνει. Θέλω να ξεμπερδεύω. Δεν θέλω να ξαναπεράσω αυτό τον εφιάλτη. Είναι ψυχολογικός βιασμός και έχω ήδη περάσει πολλά. Αναμφισβήτητα σε επηρεάζει. Όσο δυνατός να είσαι σαν άνθρωπος και σαν προσωπικότητα σε επηρεάζει. Είναι στιγμές και μνήμες εφιαλτικές. Ακόμα και ένας μικρός θόρυβος με ταράζει. Δεν νιώθω καλά με αυτή την ιστορία. Δεν έχω σκεφτεί τι θα τους πω όταν τους αντικρίσω. Όλο αυτό μου δημιουργεί περίεργα συναισθήματα και δεν ξέρω πως θα αντιδράσω». 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR